a ja wrocilam ze sklepu , sama nawet nie wiedzialam co mam kupic, w dodatku ludzi ze szok! ledwo wdrapalam sie na to moje ostatnie pietro! Z moja glowa coraz gorzej !! normalnie sama nie wiem co chce!! ide do tego glupiego sklepu wydaje pieniadze a i tak efektu nie widac ! nienawidze tego!!
Emilia- biedna zdrowia zycze!!!
Assiorek- tak dziekuje, o ta salatke chodzi!1
marta- ja tez nienawidze golic nog teraz straszny nerw mnie lapie bo musze kombinowac zeby sie w tej wannie odpowiednio ulozyc , jak foka jakas sie czuje, no ale teraz trzeba to regularnie robic ;-) o jezyku nie ma mowy
normalnie jakas oglupiala jestem dzis! sama nie wiem co mam robic , za co sie zabrac!! Naprawde kobiety w ciazy pod koniec powinny byc wysylane na jakas specjalna wyspe , gdzie nie musza myslec tylko odpoczywac
Emilia- biedna zdrowia zycze!!!
Assiorek- tak dziekuje, o ta salatke chodzi!1
marta- ja tez nienawidze golic nog teraz straszny nerw mnie lapie bo musze kombinowac zeby sie w tej wannie odpowiednio ulozyc , jak foka jakas sie czuje, no ale teraz trzeba to regularnie robic ;-) o jezyku nie ma mowy
normalnie jakas oglupiala jestem dzis! sama nie wiem co mam robic , za co sie zabrac!! Naprawde kobiety w ciazy pod koniec powinny byc wysylane na jakas specjalna wyspe , gdzie nie musza myslec tylko odpoczywac