reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam się :)

Wczoraj a właściwie dzisiaj już nie chciałam pisać... od pójścia spać do zaśnięcia nie wiem ile minęło, ale ostatecznie coś koło 2 było:dry: plus wstawanie w nocy na siku i jak w zegarku pobudka o 5:30- dziecię w nocy szaleje a w dzień matkę stresuje, bo odsypia:sorry2: kaszel się wzmaga, niestety skurczom pomaga :/ ale jeszcze czekam, może zwykła wirusówka, póki tempka na poziomie 37.5 to można żyć i nawet jej nie zbijać, bo podobno najlepiej enzymy obronne działają w tej temperaturze... W razie W na Ip pojadę, może inaczej na mnie spojrzą jak już leżałam w szpitalu:sorry2: właśnie się raczę herbatką z cytryną, miodem i amolem- żebym chociaż słowo mogła z siebie wydusić, a skurcze nawalają :D Jestem ciekawa jak dzisiejsze załatwianie spraw pójdzie... Dobrze, że ból stawów troszkę odpuścił...

Magda, Ada Ja swojego zaganiam do takiej roboty, typu wymienić żarówkę, coś przykręcić itd, bo tak to by się już w ogóle niepotrzebny czuł:-D Niech się poczuje jak mężczyzna w domu ;) a to, że potrafię i lubię takie rzeczy robić to inna bajka ;) Też mnie ciekawi, czy Januarka już się wykluła, a szylvias po szpitalu nie dała odzewu, poza tym, że wszystko dobrze, ale nic czy wyszli czy nie.... Kaja miała teściową na głowie i mówiła, że na nerwy jej działać zaczęła, więc może się skurcze podniosły i już ją zostawili, :p ale to prawda- jak któraś znika to raczej już podejrzenie porodówka :p

Szczęśliwego Nowego Roku Kochane :) Oby ten rok spełnił nasze oczekiwania :) i żeby było mniej rozczarowań niż w roku mijającym :D Dobrych porodów i zdrowych dzieciaczków :)*

reklama
Witam się porannie:)

Magda - powodzenia w załatwianiu spraw:)

Ada - gratuluję spakowanej torby:)

Czarni - wygrzej się dziś ciepło pod kołderką, aby mieć pewność, że cholerstwo ustąpiło:)

Myślałam, że będą już jakieś informacje od Januarki,a le dalej cisza w eterze. Mam nadzieję jednak, ze wszystko idzie planowo:)
Coś bym porobiła, ale jeszcze nie wiem co. Narazie dorobię sobie kanapek i jeszcze chwilę poleżę:)

Do spisania się poźniej:)

Hej na szczęście noc przespana na razie brak oznak powracającej gorączki idę coś zjeść bo głodna jestem niestety wczoraj nie zjadłam prawie nic
Mam nadzieję że to już nie powróci. Napisze więcej jak siade na kompa ;-)

A i ogólnie stwierdzam że nie długo zacznę rodzic :-D bo mi chyba czop odchodzi tak mi sie wydawało rano...

Dzień dobry stycznióweczki.
Ja mam za sobą w miarę noc przespaną chociaż młody tak się wiercił że od 6 to tak połowicznie przysypiałam.
Za niedługo ruszam po odbiór wyników, i po powrocie ogarnę chałupkę bo trochę wstyd witać nowy rok z takim rozgardiaszem :-D.
Życzę Wam spokojnego końca roku i szczęśliwego początku nowego kochane.

Kochane ja się tylko witam w dwupaku, ale noc koszmarna, skurcz za skurczem, raz regularnie, raz nie, raz przysnęłam, czuję się strasznie.....Nie mam żadnego plamienia, a skurcze raz co 6 raz co 10 minut..........już raz rodzilam, ale głupieję strasznie....
buziakuję.....

Witajcie
Ja tylko na momencik póki co.. przekazałam dobre wieści od Januarki :-)
Januarka - dużo zdrowia dla maleństwa a dla Ciebie sił i cierpliwości!!! niech mały będzie dla ciebie pociechą i radością :-):-):-)

Jak to mój stwierdził "jak nie będzie nic się działo do 16 to już raczej szans na ten rok nie ma" :-) ale to zawsze nie wiadomo :-)
Ja noc miałam straszną :-( znowu zasnęłam nad ranem i po 10 się obudziłam :-( mam nadzieję że mała da znak że wszystko ok bo od wczoraj jakoś mało ruchliwa jest :-(
buziaki i miłego dopołudnia :tak:

Hej !!!
mogla by mi któraś podać przepis na ta sałatkę z brokul??? Bo nie mogę tego znaleść .
Indziorka- zdrowia życzę!!! :)
magda- oby wszystko dziś było po Twojej myśli!!
aninek- udanej kolacji i zabawy!!
Wszystkim pozostałym Szczęśliwego Nowego Roku!!!

U mnie noc koszmarny . Dwa razu skurcze miałam brzuch twardy .. Już dość te 3 tygodnie to męczarniach będzie !!
Milego dnia mamy!!

Milusia- jak sie zaczyna to powodzenia życzę!! I trzymaj sie kochana!! Widać nic 2 razy sie nie powtarza i ten poród będzie inny :) trzymam kciuki oby do 1 stycznia !!

Januarka- wszystkiego dobrego !! Zdrowia dla synka i ciebie!! :)

reklama
Do góry