reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Januarko gratulacje!!! To wchodzisz w nowy rok z najpiekniejszym prezentem !!!:-)

A za mną tez ciezka noc.....:baffled: wstawalam kilka razy , a raz to mialam wrazenie ze skurcze mnie łapią i siedziałam na kibelku z 15 minut..... ale przeszło..... dzis od rana brzuch mi twardnieje co chwila, mały rusza sie o wiele mniej i wogole dziwnie sie czuje......:baffled::oo2:

No ciekawe która urodzi w sylwestra :-)

reklama
Januarko, serdeczne gratulacje i życzenia zdrowia i radości na każdy dzień dla Ciebie i dla Maluszka:) Dzielna dziewczyna jesteś - wiedziałyśmy, że sobie poradzisz:)

Ada - oferowałaś tutaj jednej z nas dostęp do wątku zamkniętego. Jak będziesz kontaktować się z administratorką w tej sprawie to pamiętaj proszę i o mnie:)

A wrzucę Wam coś na poprawę humoru - może już to znacie, nie wiem, ale mnie to bawi za każdym razem:p
Paranienormalni -- Mariolka w SPA - YouTube

Januarka gratulację ale macie fajnie już we 3 jesteście :-D.
Właśnie dotarły moje zagubione koszule, czyli czas dopakować torbę bo od jutra przestaję zaciskać kolana :-D.
Dziewczyny Szczęśliwego Nowego roku i aby nasze maluszki te które już są z nami i te które dopiero będą były zdrowe. I aby 2013 był najszczęśliwszym rokiem dla nas wszystkich :-D.

Januarka wszystkiego dobrego dla was :-)
No to ciekawa jestem która kolejna ;-)
Mnie znowu położyło nie mam gorączki ani nic ale straszna nie moc mnie trzyma i muszę polezec... Oby do wieczora sie poprawiło bo będzie super sylwester...

Januarka - gratulacje!!! super, że wszystko dobrze z Małym:)

Czarni - zdrówka, wytrwałości i siły! jeszcze tylko kilka godzin i możesz rodzić ;) silna jesteś - dasz radę!!!:)

Magda - mam nadzieję,że wszystko uda Ci się załatwić :) ja próbuje dodzwonić sie do zusu, żeby dowiedzieć się kiedy dostanę w końcu pieniądze za dwa miesiące (!) ale nikt nie odbiera...mimo,że nigdy nie miałam problemu z dodzwonieniem się, ale pewnie nie pracują więc i kasy dzisiaj nie zobaczę;/ z tą wagą u Ciebe to ciekawa sprawa...zazdroszczę;) chociaż moja waga też zwariowała bo za każdym razem jak na nią wchodzę to jest zawsze mniej - mówię tutaj o wchodzeniu w tym samym momencie:p więc chyba się zepsuła;) pamiętam,że mamy ten sam termin:) będzie nam raźniej:)

u mnie dzisiaj też totalny leń...wczoraj udało mi się namówić męża na złożenie łóżeczka! w przyszły weekend pościele je i ponaklejamy naklejki na ścianę bo w końcu 8.01 już niedługo...;)
muszę ogarnąć ciut kuchnię, ale to może później...albo poczekam na męża jak wróci z pracy...;)
zaraz zmykam się wykąpać, ogolić nogi ( nie cierpię tego robić na tym etapie ciąży;/ ) i może, jak Mała mi pozwoli i ułoży się dobrze to pomaluje paznokcie u nóg...;) ale roboty..lecę!!!

Witam

Ja podobnie jak reszta dzisiaj nocke mialam masakryczna. Obudzilam sie o 1 i dopiero okolo 6 znow zasnelam. O 8 Anders wstal wiec koniec leniuchowania byl. Okazalo sie ze z tego mojego przeziebienia i zapalenia zatok od 3 tyg zrobilo mi sie zapalenie oka, nie moglam dzisiaj otworzyc, do tego czerwone na maksa i widze przez to oko jak przez wode. Takze wizyta u lekarza zaliczona i oczywiscie przepisala mi antybiotyki. Takze fajnie stary rok sie konczy a nowy zaczyna.

Czarni zdrowka dla ciebie.

Milusia oho widze ze chyba sie zaczyna u ciebie, ja tez rodzilam i powiem ci ze czasem jak mnie skurczybyki mecza to niewiem co mam robic.. Jak narazie nie maialam zadnych regulanych.

Marta ja juz dawno paznokci u nog nie daje rady pomalowac, ledwo co skarpetki sama zakladam :laugh2:

Magda mam nadzieje ze da ci sie dzisiaj z kims pogadac na temat tego macierzynskiego. kciukasy zacisniete

Januarka mega gratki kochana. CZekamy z niecierplowoscia na zdjecie Davidka i na wspomnienia z porodowk
i :tak:

ja sie tylko zamelduje jeszcze w dwupaku:-) choc juz coraz ciezej mi. nocki ciezkie,budze sie co godzinke albo i czesciej, raz mi goraco raz zimno,natalka juz tak dokucza,ze chyba juz by chciala wyjsc z tego ciasnego brzuszka,ale mam nadzieje,ze dotrwa do terminu.jeszcze 12 dni.

januarka -serdeczne gratulacje-zdrowka dla was:-)

a wszystkim mamuskom i tym rozpakowanym i tym co jeszcze w dwupaku najserdeczniejsze zyczenia na ten Nowy Rok,oby nie byl gorszy od tego co mija :-) lekkich porodow i zdrowych pociech i wszelkiej pomyslnosci:-)
udanego sylwestra i oby caly rok byl extra:-)

reklama
Do góry