reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Januarko gratulacje!!! To wchodzisz w nowy rok z najpiekniejszym prezentem !!!:-)

A za mną tez ciezka noc.....:baffled: wstawalam kilka razy , a raz to mialam wrazenie ze skurcze mnie łapią i siedziałam na kibelku z 15 minut..... ale przeszło..... dzis od rana brzuch mi twardnieje co chwila, mały rusza sie o wiele mniej i wogole dziwnie sie czuje......:baffled::oo2:

No ciekawe która urodzi w sylwestra :-)

reklama
Januarko, serdeczne gratulacje i życzenia zdrowia i radości na każdy dzień dla Ciebie i dla Maluszka:) Dzielna dziewczyna jesteś - wiedziałyśmy, że sobie poradzisz:)

Ada - oferowałaś tutaj jednej z nas dostęp do wątku zamkniętego. Jak będziesz kontaktować się z administratorką w tej sprawie to pamiętaj proszę i o mnie:)

A wrzucę Wam coś na poprawę humoru - może już to znacie, nie wiem, ale mnie to bawi za każdym razem:p
Paranienormalni -- Mariolka w SPA - YouTube

Januarka gratulację ale macie fajnie już we 3 jesteście :-D.
Właśnie dotarły moje zagubione koszule, czyli czas dopakować torbę bo od jutra przestaję zaciskać kolana :-D.
Dziewczyny Szczęśliwego Nowego roku i aby nasze maluszki te które już są z nami i te które dopiero będą były zdrowe. I aby 2013 był najszczęśliwszym rokiem dla nas wszystkich :-D.

Januarka wszystkiego dobrego dla was :-)
No to ciekawa jestem która kolejna ;-)
Mnie znowu położyło nie mam gorączki ani nic ale straszna nie moc mnie trzyma i muszę polezec... Oby do wieczora sie poprawiło bo będzie super sylwester...

Januarka - gratulacje!!! super, że wszystko dobrze z Małym:)

Czarni - zdrówka, wytrwałości i siły! jeszcze tylko kilka godzin i możesz rodzić ;) silna jesteś - dasz radę!!!:)

Magda - mam nadzieję,że wszystko uda Ci się załatwić :) ja próbuje dodzwonić sie do zusu, żeby dowiedzieć się kiedy dostanę w końcu pieniądze za dwa miesiące (!) ale nikt nie odbiera...mimo,że nigdy nie miałam problemu z dodzwonieniem się, ale pewnie nie pracują więc i kasy dzisiaj nie zobaczę;/ z tą wagą u Ciebe to ciekawa sprawa...zazdroszczę;) chociaż moja waga też zwariowała bo za każdym razem jak na nią wchodzę to jest zawsze mniej - mówię tutaj o wchodzeniu w tym samym momencie:p więc chyba się zepsuła;) pamiętam,że mamy ten sam termin:) będzie nam raźniej:)

u mnie dzisiaj też totalny leń...wczoraj udało mi się namówić męża na złożenie łóżeczka! w przyszły weekend pościele je i ponaklejamy naklejki na ścianę bo w końcu 8.01 już niedługo...;)
muszę ogarnąć ciut kuchnię, ale to może później...albo poczekam na męża jak wróci z pracy...;)
zaraz zmykam się wykąpać, ogolić nogi ( nie cierpię tego robić na tym etapie ciąży;/ ) i może, jak Mała mi pozwoli i ułoży się dobrze to pomaluje paznokcie u nóg...;) ale roboty..lecę!!!

Witam

Ja podobnie jak reszta dzisiaj nocke mialam masakryczna. Obudzilam sie o 1 i dopiero okolo 6 znow zasnelam. O 8 Anders wstal wiec koniec leniuchowania byl. Okazalo sie ze z tego mojego przeziebienia i zapalenia zatok od 3 tyg zrobilo mi sie zapalenie oka, nie moglam dzisiaj otworzyc, do tego czerwone na maksa i widze przez to oko jak przez wode. Takze wizyta u lekarza zaliczona i oczywiscie przepisala mi antybiotyki. Takze fajnie stary rok sie konczy a nowy zaczyna.

Czarni zdrowka dla ciebie.

Milusia oho widze ze chyba sie zaczyna u ciebie, ja tez rodzilam i powiem ci ze czasem jak mnie skurczybyki mecza to niewiem co mam robic.. Jak narazie nie maialam zadnych regulanych.

Marta ja juz dawno paznokci u nog nie daje rady pomalowac, ledwo co skarpetki sama zakladam :laugh2:

Magda mam nadzieje ze da ci sie dzisiaj z kims pogadac na temat tego macierzynskiego. kciukasy zacisniete

Januarka mega gratki kochana. CZekamy z niecierplowoscia na zdjecie Davidka i na wspomnienia z porodowk
i :tak:

ja sie tylko zamelduje jeszcze w dwupaku:-) choc juz coraz ciezej mi. nocki ciezkie,budze sie co godzinke albo i czesciej, raz mi goraco raz zimno,natalka juz tak dokucza,ze chyba juz by chciala wyjsc z tego ciasnego brzuszka,ale mam nadzieje,ze dotrwa do terminu.jeszcze 12 dni.

januarka -serdeczne gratulacje-zdrowka dla was:-)

a wszystkim mamuskom i tym rozpakowanym i tym co jeszcze w dwupaku najserdeczniejsze zyczenia na ten Nowy Rok,oby nie byl gorszy od tego co mija :-) lekkich porodow i zdrowych pociech i wszelkiej pomyslnosci:-)
udanego sylwestra i oby caly rok byl extra:-)

reklama
Do góry