reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

a nie jestes przemęczona po prostu?
Mnie zaraz po nic nie bolało, bo byłam na prochach, po kilku dniach, gdy juz nie brałam czopków ze zdziwieniem poczułam, ze boli mnie głowa - no ale to było na bank przez niewyspanie

a! np i tez podnosiłam głowe
po tygodniu tylko szew ciągnął, ale zadnych bóli głowy nie miałam

reklama
Hej dziewczynki

no to teraz proszę się tu Kasi przyznać która jeszcze nie rozpakowana ;-) Luty już mamy girls.
Nie mogę Was ogarnąć na głównym niestety :-( teraz bardziej tematycznie się koncentruje i dzięki Wam wielkie za to że jesteście!, bo poczytam sobie, dokształcę się, czasem uspokoję i jakoś lżej to wszystko ogarnąć ;-) Nie zapominajcie o Kasi ;-)

Buziakiii

Mamuśki które miały cc i znieczulenie w kręgosłup, też was tak boli głowa? Mi zaraz pęknie czaszka:-:)-(to podobno skutek uboczny znieczulenia. A ja durna podnosiłam głowę po operacji ( skąd miałam wiedzieć, że nie wolno:-p) ale po tygodniu takie bóle dopiero?
tak, to może być jeden ze skutków ubocznych. silny ból głowy może trwać nawet dwa tygodnie. podobnie jak ból kręgosłupa.

KAsia fajne to cudeńko ale mega drogie :-D jednak Kinia jest warta o wiele więcej:-)
co do faktu, kto jeszcze pozostał, to chyba tylko ja, aninaa i Marciaa ... no i nie wiadomo co z Gosią w szpitalu:happy2:

ale z Was twarde sztuki ;-) tzn z Waszych dzieciaczków no ale co tu się dziwić, mróz taki że ho ho.
Wyobrażam sobie jak już czekacie, pewnie siedzicie jak na szpilkach.

Nie mogę się napatrzeć na ten wózek hm... :-) pokazałam go K a ten do mnie że aż oczy mi się zaświeciły :-D
Ja to teraz kompletne szaleństwo :-) mała ma już chodzik (bo była okazja) dwa foteliki (bo była okazja) radyjko (bo jest cudne) fotelik-bujaczek (bo też cudny) 6 kocyków (bo każdy jest śliczny) pudełko grzechotek (bo przecież dziecko musi mieć) już o ciuchach nie wspomnę i innych "ważnych" rzeczach :-D Ogarnęło Nas czyste szaleństwo pod tym względem.

Justyś..to skutek uboczny znieczulenia...ja mam to samo...najlepiej jest jak się dużo leży i pije dużo wody. Ja wiedziałam, że głowy nie można podnosić, ale jak zostawili mi małą od razu po cesarce przy cycu to niepodnoszenie głowy było trochę niemożliwe:):):) mi głowa pęka jak siedzę, jak lezę jest super (ból przechodzi), a jak stoję to jest taki do wytrzymania...ponoć ma przejść:) ale wiem, że to cholernie uciążliwe:)

Alka...straszne rzeczy znalazłaś na lutówkach:p

u nas dziś Hania pierwszą noc w łóżeczku spała:) ale specjalnie nie protestowała w związku z tym:p za to ja przeżywałam to na maksa:p całą noc światło w pokoju:p:p ale takie wygaszone:p musiałam ją mieć na oku:p
wczoraj była pierwsza kąpiel:p masakra:p darła się tak, że ojeny:p:p

dziś postaram się opisać "mój poród":)

reklama
Justys tu chyba zawinił ananstezjolog, że nie powiedział i podnoszeniu głowy. A dokładnie o tym, że nie wolno podnosić głowy, tylko na boki kręcić. I prawdopodobnie dla tego boli Cię głowa. Niestety nie wiem jak pomóc.
Pozdrawiam

Do góry