reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Asteria ciężko mi uwierzyć w dzisiejszych czasach w takie przypadki - masakra... co to za lekarz jej ciążę prowadził, że nie zauważył ...

ALKA: to samo powiedziala jej polozna, gdy urodzila cytuje: "takiemu to powinni zabronic zawodu, przeciez mogła być trageria..." przeciez teraz zreguły ciaze mnogie rozwiazuje sie przez cesarke a nie SN. dziewczyna jest troche podlamana bo mały troche sie poddusił. ale wszystko jest ok, mala 2800g brat 2500g. a na lekarza ma zamiar donieść...

własnie jej przygotowuje rzeczy.

Dziewczyny nie wiem jak możecie nie nadążać za tym wątkiem jak tu się ostatnio nic nie dzieje :-D:-D

Coś mi się wydaje, że aninaaa połasiła się dziś na tą ładną datę i jest w szpitalu....bo to do niej niepodobne, żeby nie było jej ani tu ani na fb...
Ja nadal mam plan na jutro - ciekawe co na to mój syn :-D

oj Aluś nic z tych rzeczy :) córka oglądała film na laptopie :) tak więc zostałam odcięta od neta na chwilkę. ale ciągle jestem i ciągle w dwupaku :) zaraz wybieram się na ktg i badanko-znowu :/ czekam na męża,bo tak zimno i tyłka nie chce się ruszyć.

Ale historia z bliźniętami. Ja rozumiem niedoliczyć się piątego przy ciąży mnogiej ale drugiego. :szok:Może lekarz zwykle "widział podwójnie" i pomyślał, że normalka.

Oby się dzieciaczki zdrowo chowały!

Alka ja już wiem - Franko się mści, że tak długo musiał czekać aż pójdziesz na zwolnienie. Teraz Ty sobie poczekasz:-pWszystkie co Cię wyganiały już dawno urodziły ;-)

reklama
Ala nie bój zaby sama nie zostaniesz na polu bitwy:-D

zyje i mamy sie ok. skurczu zerrrrrrrrooo wrrrr...mialam dzis rodzic ej. Mam dosc:no:
MArcia dzień się jeszcze nie skończył :) jeszcze masz szanse :)

Marciaa, aninaa nie macie pojęcia jak się cieszę hyhy :-p
hehe Alka my to już chyba tak zostaniemy :p

...............
Alka tak się zastanawiam.. według daty z OM to ile już jesteś po terminie?

Do góry