reklama
Asteria
Wdrożona(y)
ALKA: to samo powiedziala jej polozna, gdy urodzila cytuje: "takiemu to powinni zabronic zawodu, przeciez mogła być trageria..." przeciez teraz zreguły ciaze mnogie rozwiazuje sie przez cesarke a nie SN. dziewczyna jest troche podlamana bo mały troche sie poddusił. ale wszystko jest ok, mala 2800g brat 2500g. a na lekarza ma zamiar donieść...
własnie jej przygotowuje rzeczy.
własnie jej przygotowuje rzeczy.
livastrid
2010 & 2012
ja piernicze, ale gratis, bym pomyslala, ze jaja sobie ze mnie robia...
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ala nie bój zaby sama nie zostaniesz na polu bitwy
zyje i mamy sie ok. skurczu zerrrrrrrrooo wrrrr...mialam dzis rodzic ej. Mam dosc
zyje i mamy sie ok. skurczu zerrrrrrrrooo wrrrr...mialam dzis rodzic ej. Mam dosc
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
Dziewczyny nie wiem jak możecie nie nadążać za tym wątkiem jak tu się ostatnio nic nie dzieje
Coś mi się wydaje, że aninaaa połasiła się dziś na tą ładną datę i jest w szpitalu....bo to do niej niepodobne, żeby nie było jej ani tu ani na fb...
Ja nadal mam plan na jutro - ciekawe co na to mój syn
oj Aluś nic z tych rzeczy córka oglądała film na laptopie tak więc zostałam odcięta od neta na chwilkę. ale ciągle jestem i ciągle w dwupaku zaraz wybieram się na ktg i badanko-znowu :/ czekam na męża,bo tak zimno i tyłka nie chce się ruszyć.
Dorotka_23
Fanka BB :)
Ale historia z bliźniętami. Ja rozumiem niedoliczyć się piątego przy ciąży mnogiej ale drugiego. Może lekarz zwykle "widział podwójnie" i pomyślał, że normalka.
Oby się dzieciaczki zdrowo chowały!
Oby się dzieciaczki zdrowo chowały!
Dorotka_23
Fanka BB :)
Alka ja już wiem - Franko się mści, że tak długo musiał czekać aż pójdziesz na zwolnienie. Teraz Ty sobie poczekaszWszystkie co Cię wyganiały już dawno urodziły ;-)
reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
MArcia dzień się jeszcze nie skończył jeszcze masz szanseAla nie bój zaby sama nie zostaniesz na polu bitwy
hehe Alka my to już chyba tak zostaniemyMarciaa, aninaa nie macie pojęcia jak się cieszę hyhy
...............
Alka tak się zastanawiam.. według daty z OM to ile już jesteś po terminie?