reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

hej
chcialabym was nadrobic sle moj maly mi nie daje zyc, tylko cyc i cyc.
Widze, Alka, Marcia, ze nadal tu jestescie. Zycze bezbolesnych porodow. Moj opisze niebawem, a w skrocie, to dobrze, ze mam juz go za soba.
Pozdrawiam

reklama
Alina zamykasz stawkę ? :-) oj... Franio będzie taki wyczekany że chyba tata to już w ogóle pójdzie w odstawkę ;-)

Wow! dzisiaj smoczek zdziałał cuda :-) poskromił nasze cudo i śpiiii ;-) już mnie cycki bolą he he

Witam :-)

Malo pisze w tym watku, bo nie nadazam :-) Ale podczytuje regularnie :-)

Alka- ja mialam lewatywe przed cc. To nic strasznego, a na pewno lepsze to nic zrobienie czegos przy porodzie i jakis tam dyskomfort. Ja w kazdym razie jestem za lewatywa (5 min. i z glowy) :-)
Justys- ja nie mialam bolow glowy ani bolow kregoslupa po cc. Ale tak jak pisza Dziewczyny, pewnie to sie zdarza :-)

Ja tez uwazam, ze Dziecko powinno spac u siebie w lozeczku. Wg mnie tak jest najbezpieczniej. Poza tym jak Maluszek sie przyzwyczai do spania z Rodzicami, to potem trudno bedzie Go oduczyc :-) Milenka od poczatku spi w swoim lozeczku. Czasami jak w nocy zaplacze, to wstaje i poglaszcze Ja po glowce i spi dalej :-) Dzielna i kochaniutka Dziewczynka :-)

Dziewczyny nie wiem jak możecie nie nadążać za tym wątkiem jak tu się ostatnio nic nie dzieje :-D:-D

Coś mi się wydaje, że aninaaa połasiła się dziś na tą ładną datę i jest w szpitalu....bo to do niej niepodobne, żeby nie było jej ani tu ani na fb...
Ja nadal mam plan na jutro - ciekawe co na to mój syn :-D

reklama
ale jaja dzieczyny wlasnie zadzwonila do mnie kumpela ze wczoraj urodzila (35 t/c) coreczke, i sie mnie pyta czy mam ubranka po Wojtusiu. Ja sobie mysle po co jej ubranka dla chłopca okazalo sie ze ma blizniaki i przez cala ciaze o tym nie wiedziala...w gratisie ma synka jeszcze:D
najlepsze ze polozna kaze jej rodzic lożysko, a tu głowa!!! masakra to sie nazywa niespodzianka:)

Do góry