reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

hej
chcialabym was nadrobic sle moj maly mi nie daje zyc, tylko cyc i cyc.
Widze, Alka, Marcia, ze nadal tu jestescie. Zycze bezbolesnych porodow. Moj opisze niebawem, a w skrocie, to dobrze, ze mam juz go za soba.
Pozdrawiam

reklama
Alina zamykasz stawkę ? :-) oj... Franio będzie taki wyczekany że chyba tata to już w ogóle pójdzie w odstawkę ;-)

Wow! dzisiaj smoczek zdziałał cuda :-) poskromił nasze cudo i śpiiii ;-) już mnie cycki bolą he he

Witam :-)

Malo pisze w tym watku, bo nie nadazam :-) Ale podczytuje regularnie :-)

Alka- ja mialam lewatywe przed cc. To nic strasznego, a na pewno lepsze to nic zrobienie czegos przy porodzie i jakis tam dyskomfort. Ja w kazdym razie jestem za lewatywa (5 min. i z glowy) :-)
Justys- ja nie mialam bolow glowy ani bolow kregoslupa po cc. Ale tak jak pisza Dziewczyny, pewnie to sie zdarza :-)

Ja tez uwazam, ze Dziecko powinno spac u siebie w lozeczku. Wg mnie tak jest najbezpieczniej. Poza tym jak Maluszek sie przyzwyczai do spania z Rodzicami, to potem trudno bedzie Go oduczyc :-) Milenka od poczatku spi w swoim lozeczku. Czasami jak w nocy zaplacze, to wstaje i poglaszcze Ja po glowce i spi dalej :-) Dzielna i kochaniutka Dziewczynka :-)

Dziewczyny nie wiem jak możecie nie nadążać za tym wątkiem jak tu się ostatnio nic nie dzieje :-D:-D

Coś mi się wydaje, że aninaaa połasiła się dziś na tą ładną datę i jest w szpitalu....bo to do niej niepodobne, żeby nie było jej ani tu ani na fb...
Ja nadal mam plan na jutro - ciekawe co na to mój syn :-D

reklama
ale jaja dzieczyny wlasnie zadzwonila do mnie kumpela ze wczoraj urodzila (35 t/c) coreczke, i sie mnie pyta czy mam ubranka po Wojtusiu. Ja sobie mysle po co jej ubranka dla chłopca okazalo sie ze ma blizniaki i przez cala ciaze o tym nie wiedziala...w gratisie ma synka jeszcze:D
najlepsze ze polozna kaze jej rodzic lożysko, a tu głowa!!! masakra to sie nazywa niespodzianka:)

Do góry