reklama
Poczłapałam dzisiaj na KTG i znowu ani jednego skurczu. Ależ mi się egzemplarz trafił Mamincórka Tylko dlatego ze bylo KTG to sie ubralam i umylam bo tak bym pewnie w wyrku jeszcze zalegała Ale mam lenia o masakra. Jutro posprzątam dzisiaj niech leży.
Batonika !!!!!!! Z walizki już wszystkie wyjedzone a do sklepu z 50m za daleko!
Batonika !!!!!!! Z walizki już wszystkie wyjedzone a do sklepu z 50m za daleko!
Mnie bolą plecy.. Tak jakby w połowie, i kręgosłup.Gabryś tak racja nisko w kręgosłupie promieniujący...a Ciebie plecy bo niedoczytałam wyrażnie?? heh...
Asteria
Wdrożona(y)
Ja jak pamiętam swoje krzyżowe to mnie bolało wszystko... i napewno nie była bym wstanie siedzieć przy kompie
P. wrócił z pracy, przyniósł swój PIT i nasze potwierdzenia ubezpieczenia.
Zrobiłam placuszki, w porywie głodu dodałam jabłka, wiórki kokosowe i smażyłam ;-) Zjedzone wszystkie, mały poturlał się - wiadomo, słodko mu się tam zrobiło
I teraz albo pojedziemy do kuzyna P. oddać ciuszki które nam dali dla małego, bo ja mam tyle swoich to wole oddać te które dostałam od nich żeby mi nie zalegały - albo będziemy leniuchować
Zrobiłam placuszki, w porywie głodu dodałam jabłka, wiórki kokosowe i smażyłam ;-) Zjedzone wszystkie, mały poturlał się - wiadomo, słodko mu się tam zrobiło
I teraz albo pojedziemy do kuzyna P. oddać ciuszki które nam dali dla małego, bo ja mam tyle swoich to wole oddać te które dostałam od nich żeby mi nie zalegały - albo będziemy leniuchować
Mami91
Fanka BB :)
hej dziewczyny wiem ze dawno nie pisalam ale mialam brak weny icheci malo czasu na wszystko;/ ale was poczytywalam ale jak konczylam to zwykle juz nie mialam sily nawet pisac
ale moja emilcia mi rekompensuje wszystko
u mnie jakos leci dzien polega na karmieniiu zmienianiu pampka polozeniem spac dziecka i sama sie klade odpoczywac ugotowac obiad dla K. i w kolko w nocy spanie karmienie spanie karmienie wiec ok. ale zmeczona jestem nie powiem
z tesciowa lepiej tak jakby mala wojna w domu byla no i prawie sie spakowalam i wrocilam do kraju tylko problem bo paszportu mala jeszcze nie ma;/ wiec niewiem jak ja chcialam wracac hihi
ale powoli sie rusza wszystko z papierami dla malej. czekamy na konsula
moje ciecie okjuz szwy sciagniete nic nie boli tylko swedzitroszke
Emi odpadl pepuszek niecaly tydzien temu kurcze jakie przezylam wzruszenie czy to normalne?
kurcze musze sie zmobilizowac i opisac swoj porod wreszcie
wszystkim mamom ktore rodzily gdy ja zaniedbywalam forum przeogromne gratki
ja chudne nic nie jem prawie czuje wstret do wszystkiego bleee i nie wiem co robic;/ oklamuje K. ze jem choc to nie prawda jem tylko z nim obiad o 19 i wszystko;( co sie ze mna dzieje?!
no i dziewczynom ktore chcaurodzic to zycze wlasnie tego
ale moja emilcia mi rekompensuje wszystko
u mnie jakos leci dzien polega na karmieniiu zmienianiu pampka polozeniem spac dziecka i sama sie klade odpoczywac ugotowac obiad dla K. i w kolko w nocy spanie karmienie spanie karmienie wiec ok. ale zmeczona jestem nie powiem
z tesciowa lepiej tak jakby mala wojna w domu byla no i prawie sie spakowalam i wrocilam do kraju tylko problem bo paszportu mala jeszcze nie ma;/ wiec niewiem jak ja chcialam wracac hihi
ale powoli sie rusza wszystko z papierami dla malej. czekamy na konsula
moje ciecie okjuz szwy sciagniete nic nie boli tylko swedzitroszke
Emi odpadl pepuszek niecaly tydzien temu kurcze jakie przezylam wzruszenie czy to normalne?
kurcze musze sie zmobilizowac i opisac swoj porod wreszcie
wszystkim mamom ktore rodzily gdy ja zaniedbywalam forum przeogromne gratki
ja chudne nic nie jem prawie czuje wstret do wszystkiego bleee i nie wiem co robic;/ oklamuje K. ze jem choc to nie prawda jem tylko z nim obiad o 19 i wszystko;( co sie ze mna dzieje?!
no i dziewczynom ktore chcaurodzic to zycze wlasnie tego
reklama
22marietta
Fanka BB :)
Gabryś od czegos musi sie zaczac ten porod ja Ci mowie że Ty dziś idziesz do porodu !! to ta magia snieżna
EDIT: mami a czy karmisz piersia? wiesz ze jak nie bedziesz jadla to zadnych cennych wit nie dostarczysz malej? przymus sie moze do kilku malych posilkow moze jakies owoce warzywa ...
EDIT: mami a czy karmisz piersia? wiesz ze jak nie bedziesz jadla to zadnych cennych wit nie dostarczysz malej? przymus sie moze do kilku malych posilkow moze jakies owoce warzywa ...
Ostatnia edycja: