reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
a ja w środę idę do fryzjera na 8 rano;P bo przed świętami babka miała tylko taką godzinę wolną, a ja u fryzjera nie byłam.....ponad 2 lata:D:D:D włosy mam do pasa:) ścinać za dużo nie chcę na długość, ale coś z nimi trzeba zrobić, bo w końcu muszę być super seksi mamuśką:) ciekawe co babka mi na głowie wyczaruje:p oni są ponoć najlepsi w trójmieście:p kiedyś u nich byłam, ale nie na ścięciu, a na układaniu i faktycznie fajnie;) no, ale zobaczymy:p troszkę się boję:D

Anastazja nie ma się czego bać :) włosy jak coś to odrosną :D
uwielbiam eksperymentować z fryzurkami :D
postanowiłam że narazie z włosami nic nie będę robić.. coś po porodzie pewnie wykombinuję :)

witam
nie spie chyba od 4:-p
Wczoraj popralam ubranka dla malego i nie wiedzialam, ze az tyyyyle sie uzbieralo:-)Wlasciwie to mam wszystko oprocz kombinezonu i cieplej czapeczki ;) Melisa-Ty zdaje mi sie pisalas, ze nie wiesz gdzie kombinezon kupic- w H&M sa takie biale. Ja chyba taki kupie bo u mnie w porownaniu z innymi sklepami to jest niedrogi.
Marcia-tak mi przykro, ze musisz jeszcze czekac do usg :(
Milego dnia :)

Ja po kombinezon polecam iść do jakiegoś szmateksu też. Ja w zasadzie mam, ale jak byłam na ciuchach to w kilku mnóstwo ich było.
I w ogóle mnóstwo ciepłych ciuchów widziałam w kilku tych sklepach w związku z czym Wera oprócz kombinezonu ma ciepły włochaty różowy płaszczyk z kapturem z Next'a za 2 złote :)

Ja się musze wybrać do mojego gina po zaświadczenie, że mogę brać udział w szkole rodzenia. I znów do kolejki się muszę dopchać. Aż mnie ciarki przechodzą na myśl o tym, bo panie w kolejce, zwłaszcza te starsze, nie są zbyt skłonne mnie przepuszczać.

Co do fryzjera: ja jedynie co to grzywkę podcinam. Na szaleństwa na głowie zostawiam sobie wiosnę. Moment, kiedy poczuję, że powinnam się czymś pocieszyć :) Narazie mi tego nie trzeba. Aczkolwiek za każdym razem tą grzywkę mi inaczej obcinają i tak jak teraz mam najbardziej mi odpowiada.
Jeszcze panie fryzjerka z mojego miasta jak zwykle była zachwycona moimi włosami i snuła plany, jak to ona by je wykorzystała. I zapłaciłam za to 5 zł. A w Warszawie za podcięcie grzywki pan chciał uwaga uwaga: 75 zł!!!!! Za podcięcie grzywki, dosłownie.

Dzień doberek :)
Ja się ostatnio pochwaliłam swoim spaniem i dziś pół nocy nie spałam :/ Moje maleństwo tak szaleje, że co przysypiam to on kopniakiem przypomina o sobie, a uspokaja się dopiero jak go głaszczę i z nim rozmawiam, ale całą noc to tak ciężko, za to teraz sobie smacznie chrapie ;-)
Marcia strasznie mi przykro, że przełożyli Ci usg, ale jeszcze parę dni i zobaczysz maluszka :)
Niki powodzenia dziś na wizycie, daj znać jak się maleńka spisała :)

reklama
Hej Mamuśki
Anielka Ty od 4 nie śpisz a ja praktycznie do 4 nie spałam :szok:
Gośka wow! zarąbisty fryzjer.. na pewno miał sporo klientek ;-)
Niki powodzenia na wizycie i daj znać oczywiście jak tam było :-)
Natalia to witaj w gronie mamusiek które mają problem ze snem :-p

ja na wizytę za dwa dni idę :laugh2: juuupi już się doczekać nie mogę :-D

miłego dzioneczka :-)

Do góry