reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

reklama
Anisia smacznego, ja ostatnio tez miałam długą noc ale po kebabie ;D A taka pizza.. hmm.. może lepiej skupie się na jogurcie który jem ;D

jadłam dziś troszkę bigosu i właśnie odczuwam skutki..

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!
ja od rana na nogach. pojechalam z mama A po farbe do pokoju Amelki, niedlugo trzeba zaczac remoncik :)
pozniej pyszny obiadek, drzemka, i pojechalysmy na zakupy do galerii, i pochwale sie, ze kupilam malutkiej sliczne koronkowe cieplutkie biale i rozowe rajtuzki i do tego taka sukieneczke z kozuszkiem :)
niedawno wrocilam, wykapalam sie, poprasowalam rzeczy A, pije cole i czekam na niego, a mała sobie w brzuchu urzadzila wlasnie harce :)
zbieram sie do lozka, wiec dobrej nocy wszystkim :*

Bakaalia:
dzieki tobie przypomnialo mi sie ze mam w lodowce jeszcze sloik bigosu od tesciowej!!!! MNIAM!!!! zaraz lece sobie zrobic:) ja naszczescie po kapuscie nie umieram:)

czy sa jakies info o cukiereczku?

Ostatnia edycja:
Witam wieczorowa pora :-)

Dzis bylam taka zabiegana, ze dopiero Was poczytalam, ale inne watki, bo tutaj tyle popisalyscie, ze dzis nie wyrobie :-) Poczytam jutro :-)
A ja dzis u Rodzinki w Wadowicach, pieklysmy z Mama placki na moje imieniny, bo w sobote i niedziele robie imprezke dla Rodziny :-)
I przyszla paczka dla Milenki- materacyk, poscielka, rozek i kocyk - wszystko sliczne! :-)
Pozdrawiam i zycze milego wieczoru! :-)

Witam znów po długiej przerwie... większość z Was pewnie mnie w ogóle tutaj nie kojarzy, może kiedyś uda mi się wkupić w Wasze łaski :-p a co do kapusty kiszonej to ja jestem w trakcie ugniatania i przygotowywania do kiszenia :-) ale taki dobry bigosik też bym sobie zjadła... :-p

Aj tam... dobra, dobra a taka swojska jeszcze lepsza :-) ja robię co roku. Dzisiaj na razie zrobiłam z 10kg kapusty i mam zamiar jeszcze jedną taką porcję machnąć... :-p

reklama
Do góry