reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Hmm... nie wiem czy prowadziłyście wcześniej temat co do siary czy tak Ci się nasunęło przez suwaczki ale ja jeszcze nic nie zauważyłam... nawet na biustonoszu.
Gośka myślę, że tak właśnie powinno być, że na początku są to plamki na miseczce stanika a w późniejszym okresie pewnie widoczne dopiero na samym sutku. Ale w sumie to się nie znam...

reklama
ja ostatnio zauważyłam na piżamce dwie plamki wyglądają tak jakby coś wyciekło z piersi :-)

Anastazjaa - cuchnę tak czosnkiem że nawet mój kot ucieka :-D
Staram się walczyć z całych sił ale coś czuję że przegrywam tą walkę :-( nogi już mnie bolą a jak mnie nogi bolą to wiadomo co będzie rano :-(
No nic to było chyba do przewidzenia bo u Nas w domu wszyscy ostatnio byli chorzy na górze szpital, na dole u Nas K przez ostatnie dni był przeziębiony no i ja też podłapałam.

Kasia ja ostatnio cały czas przeziębiona :-( już nawet ginek na ostatniej wizycie zauważył i mi przepisał Duomox, nawet pomogło ale tylko na chwilę bo od jakiś 3 dni znów umieram z bólu gardła - rana to się czuje jakby mi ktoś waty do gardła napchał

uuu... no to współczuję :-( ja właśnie staram się nie dopuścić do tego aby mnie wzięło na dobre, herbata z malinami, wapno z wit. C, mleko+miód+czosnek, cały czas leże pod kołdrą w ciepłych skarpetach ale i tak czuję że polegnę a szkoda bo akurat na jutro jestem umówiona z koleżanką zobaczyć jej malutką bo nie dawno urodziła ale cóż...

Asteria super że już lepiej!
Pola szczerze to gdyby nie telewizja to bym nie wiedziała co się w centrum dzieje :) ja mieszkam na obrzeżach Aten także u mnie cisza i spokój :) nie jest tak źle jeszcze jak to mówią :) podobno ma być gorzej.. zobaczymy! najwyżej uciekać stąd do Polski będziemy :-p
Justyś cieszę się bardzo że wyniki się poprawiły! oby tak do końca! a co do malowania łóżeczka to mój M też dzisiaj w końcu się zabrał :-D
Natalia witam :) i mam nadzieję że spodoba Ci się u Nas :) ja też będę miała synka, a termin mam na 6 stycznia :)
malutkans za mną ostatnio też popcorn chodzi :/ tylko staram się nie jeść bo solony tylko lubię :/ a wiadomo sól trzeba nam ograniczyć
Anielka najważniejsze żeby praca była :) a reszta to mogą się pozabijać jak dla mnie :) a tak na poważnie to dobrze robią że strajkują! bo obywatelom chcą pozmniejszać pensje, dodatki, emerytury itp. a politycy dalej będą zarabiać kokosy... jakby od siebie zaczęli obniżać pensje to strajków by nie było.. ludzie chcą by rząd upadł bo on nic dobrego nie robi tylko cały czas kradnie :)
Karolcia gratuluję super wyników!

udało się :-D wszystko przeczytane ;-)

łóżeczko pomalowane :D wygląda ładniutko :) przy okazji M. pomalował komodę którą mieliśmy w sypialni i postawiliśmy w dziecięcym pokoiku i wygląda ślicznie :-D w końcu mogę zacząć prać i prasować mam gdzie układać ciuszki :-D
słodkich snów życzę :)

co do siary to niektóre kobiety mają niektóre nie :) z tego co mi wiadomo.. mi jakiś miesiąc temu przezroczysta ciecz czasami wyleciała z cycuszków może z 5-7 razy i od tamtej pory spokój :) nic się nie dzieje..
tak jak wcześniej miałam duże sutki to teraz znowu się pomniejszyły... hmm ciekawe czemu tak..

Witajcie dziewczynki i dzidzie z samego ranka;)
Zdrówka życze dla wszystkich "pociągaących" mamusiek. Trzymajcie się i kurujcie...
Co do wyciekania z piersi to właśnie w nocy się obudziłam i miałam lekko mokrego cycka i koszulkę..jak nic będę mlęczna;)
Oj mam dzis dobre samopoczucie;) Miałam poczekać do stycznia ale trafiła się okazja i wczoraj się umawiałam a dziś z samego rana kupiłam wózek dla Bobasa. Siwo-żółty Jedo Pati. Mam nadzieję, że będzie dobrze się woził..;)

reklama
Pytam o tą siarę, bo moja kuzynka zdziwiła się, że nie noszę wkładek do stanika, bo ona mówi, że leciało z niej już od 6 miesiąca. Więc tak się zaczęłam zastanawiać, czy to normalne, że ja tylko raz zauważyłam i plamkę małą ;-)Zazwyczaj porównuje swoje objawy do kuzynki, bo jesteśmy córkami bliźniaczek. Nie dość, że wyglądamy jak bliźniaczki, to zazwyczaj te same objawy mamy ze wszystkim, a tu inaczej ;] Dobrze, że ani ja, ani ona nie mamy bliźniąt, pozostaje jeszcze szansa u mojej siostry :D hihih
Pierwszy raz od dawna musiałam wstać tak wcześnie:-) grrr

Do góry