reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Fiona mi się czasem brzuch napina, ale trwa to chwilę. Nawet raz na usg tak mi stwardniał i nikt nic nie powiedział. Jak się położę i rozluźnię to przechodzi. W poprzedniej ciąży też tak miałam. Odpocznij sobie.

dobra, to zobaczysz, mam nadzieje, ze Ci przejdzie

skurcze przepowiadajace trwaja krotko i po wypoczynku przechodza, ale jak boli brzuch, jest dlugo twardy to nie jest dobrze, a jak zaczyna bolec krzyz to w ogole nie jest wesolo.

Fionka uwazaj na siebie i lez. Nawet jak Ci przejdzie to ja juz bym na Twoim miejscu do pracy nie wracala. Lepiej zeby dzidzia nie wychodzila przed czasem. Posiedz w domu juz do rozwiazania. Zaczniesz sie wysypiac, zrelaksujesz sie i na pewno nic juz nie bedzie sie dzialo.

A ja bylam z M. na miescie i sobie zjadlam goferka z bita smietanka i owocami :p mniammmmm :))

Aga witaj kochanienka :*:)

witaj Aga111 :)

Fiona na IP możesz się przejść nie zaszkodzi. będziesz spokojniejsza i upewnisz się że wszystko z maluchem ok. myślę że nie masz na co czekać,zbadać Cię muszą.

Ale się niesamowicie opuszczam w czytaniu i udzielaniu na BB.
Małżonek właśnie pojechał po kebaba z frytkami (podstępem go wygoniłam, wspominając najpierw, czy nei ma ochoty na chińczyka, bo on woli chińczyka. i wiedziałam jaka będzie reakcja więc udałam, że mi nie zależy, ale ok, jak już chce to niech mi weźmie kebaba :-p )
Tyle, że chwilę poczekam bo pojechał na rowerze.

Piszecie o glukozie - ja mam kupić 50, ale lekarz powiedział, żebym w aptece poprosiła, żeby mi to rozcieńczyli. Czy Wy miałyście rozcieńczoną? On jest ze wschodu więc nie wiem, czy dobrze użył słów. :)

PS - w stopce mam, że niunia słyszy. I powiem Wam, że dziś to sie ujawniło. Może wcześniej nie zwróciłam uwagi, ale rozmawialiśmy z mężem, tzn on miał potok słów i niuńka mnie szturchała. I mówię mu, chodź, zobacz. I zaczął się gapić a tu nic. To ja do niego, mów coś - i zaczął głupoty gadać jakieś a tu kopniak za kopniakiem :) Chyba mu się strasznie miło zrobiło i łezka się zakręciła mu w oku :) Choć z drugiej strony może ją wkurzało, że tak gadał i gadał i stąd kopniaki, ale nie powiedziałam tego głośno :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry