reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

livastrid herbatę z cytryną i wodę z sokiem malinowym pije codziennie kilka razy, zamiast męczyć się tą herbatą zwykłą :) ja ogólnie zmarźlak jestem to mi zawsze zimno

fiona jak nie przejdzie to nie czekaj! będzie dobrze ;)

vileyka ja mojemu muszę nawet określać jaki kolor ma opakowanie danych serów itd. bo inaczej to zawsze coś innego przynosi, także trzeba brać na nich poprawkę ;)

witaj w naszym "świecie" Aga :)

Gośka ja zauważyłam, że jak zaczynam mówić że mały się dziś nie rusza i że leniuszek jest, to za chwile czuje jak daje znać kopniaczkiem ;)

I kolejny dzień minął szybko, właśnie naszła mnie ochota na ciepłe paróweczki na kolację ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Odnośnie zakupów robionych przez chłopów to my chodzimy do Kerfura do centrum handlowego i dobrze, że znam to miejsce i wiem gdzie isc z zamkniętymi oczami, bo jak mój jest sam w tym sklepie to dzwoni i dodatkowo muszę sterować telefonicznie :)

kiedyś wysłałyśmy z moją siostrą naszych facetów razem do sklepu po biały ser półtłusty:D przynieśli dwa takie małe serki do smarowania:D

Ha ha ha no to ja mialam dzisiaj niespodzianke..... Moj Olus na USG okazal sie w pelni okazalosci HANIA!!!!!!!!! Ja to sie nawet ciesze, najwazniejsze, ze jest zdrowiutka, ale moj M to przyjal niefajnie..... bo mowi, ze musi sie przestawic.....

A u nas juz pokoj przemeblowany, przedpokoj przerobiony - ile sie zrobilo miejsca :-) Ale sie ciesze :-) Super :-)
Wizyta Rodzinki jak zawsze mila i wesola :-)
Fazerka- gramy w tysiaca, ale lapanego (bo ten zwykly jest nudny i przewidywalny) - super odmiana, caly czas w trakcie gry moze sie zmienic meldunek, ktos moze kogos zlapac na dame, nawet jak myslisz, ze masz wszystko i wygrasz, to nagle klops, bo ktos podlozyl tzw. swinie :-) Super emocje :-) Znasz?
Vileyka- faceci tak juz maja, chyba kazdy :-)
Gosia- tez tak mam, ile razy mojemu Mezowi mowie, ze Mala nie kopie, to jak Marci przylozy reke do brzucha, to raz po raz kopniaczek :-)
Fiona- daj znac czy Ci przeszlo, jesli nie to idz na badanie- tak jak lekarz zleci. Bedzie dobrze :-) Dbaj o siebie!
Aga- witaj :-)
Pati a to niespodzianka :-)
Milego wieczoru!

Ostatnia edycja:
Pati, ale niespodzianka, moja córcia będzie miała koleżankę po sąsiedzku :-)

dziewczyny, błagam nie piszcie o słodyczach ;-) ja mam wrażenie, że ciągle jestem głodna, węglowodanów mi brak :angry:

reklama
Do góry