reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
pati ale suprajs! Nie mozna byc pewnym widzę ...
ja tez bym musiała się przestawić :)
Moj Ł. ma parcie na córkę ...

nie mowcie o jedzeniu. to co sie ze mna dzieje to szok. mysle tylko o zaricu haha :)

Melisa łapany tysiąc to to samo co dobierany? ja znam klasyczny i dobierany i tam możesz właśnie meldować na dame itp.

Marcia to tak jak ja!! też zaczynam myśleć cały czas o jedzeniu.. co bym zjadła, przekąsiła itp. itd. :szok:

Alka i Marcia pierwszy szok juz minal ;) ale nie jest to latwe powiem Wam, nie dziwie sie mojemu M, ale juz jest ok, mowi do nas kochane dziewczynki, ale zapowiedzial mi, ze za rok znowu strzal ;))))
Troche sama sie czuje pogubiona, i nie podobaja mi sie ubranka dla dziewczynek :( tak sie juz nastawilam na poloweczki dla synusia......
No nic teraz mam na glowie remonty i przeprowadzke starszakow moich do nowych pokoii, wiec zajme sie czyms innym :)
Milego dzionka!!!!!

Alka i Marcia pierwszy szok juz minal ;) ale nie jest to latwe powiem Wam, nie dziwie sie mojemu M, ale juz jest ok, mowi do nas kochane dziewczynki, ale zapowiedzial mi, ze za rok znowu strzal ;))))
Troche sama sie czuje pogubiona, i nie podobaja mi sie ubranka dla dziewczynek :( tak sie juz nastawilam na poloweczki dla synusia......
No nic teraz mam na glowie remonty i przeprowadzke starszakow moich do nowych pokoii, wiec zajme sie czyms innym :)
Milego dzionka!!!!!
Pati nie martw się będzie dobrze!jak się Malutka urodzi to napewno Cię zauroczy :) a Twoje starsze dzieci to chłopcy?

a tak wogóle to dzień dobry :)

u mnie jak zawsze ciężka noc: ból kręgosłupa i bezsenność ateraz raczę się kawką z mleczkiem i zmykamy do przedszkola na 8.00 bo młody zaczyna od religii...

Witam dziewczynki
Troszke poczytalam co napisalyscie. Ostatnio mam sporo nauki (ehhh cale zycie sie w Polsce uczylam i jeszcze tu :wściekła/y:Mam dosc )
aga111-witam i gratuluje synka!
Fiona-jak tam brzucholek? daj znac co i jak.
Fazerka-takich tesciow to pozazdroscic- moi to by sie nie kapli, ze mozna cos mi kupic. Podejrzewam, ze jak urodze, to nawet kartki z zyczeniami nie przysla:tak:
Pati-a to ci niespodzianka !
Milego dnia!

pati jak już się przyzwyczaisz do myśli o girl, to zobaczysz ile jest pięknych ubranek dla dziewuszek... tak naprawdę dużo więcej niż dla chłopców :) i pomyśl sobie jak w czerwcu będziesz małą wozić w spacerówce, w rajstopkach i sukienusi - mniammmm możnaby takie małe zjeść :)

fiona jak się czujesz??

a tak w ogóle to dobry dzień dwupaczki :)
Jakiś taki mam dobry nastrój dziś z rana :)

Mam problem głupi :)
Teściowa wczoraj zapowiedziała, że babcia kupuje wózek, więc mam mówić jak coś znajdę i mi się spodoba.
No i teraz: czy mam jej powiedzieć, że wózek, który mi się podoba kosztuje 3000 zł? W ogóle strasznie mi głupio od niej brać kasę na cokolwiek, bo już dość nam pomogła, ale jak ja jej to mówię to ona na to, że ma pieniądze to mam brać, jakby nie było kasy to by nie dawała. I żeby jej na starość szklankę wody podać.
Z drugiej strony nie wiem czy kupować taki drogi wózek. Może się jednak ograniczę z wózkiem a lepszy fotelik kupię.
Kurde.

Denerwuje mnie jak wyskakuje z tymi tekstami o pieniądzach. eh

Gosia a ile teściowa chce Ci dać na ten wózek? jeśli mysli o jakimś 1000 lub dwóch to bierz,resztę sobie dołożysz ze swoich a teściowa nie musi o niczym wiedzieć. to tylko wózek :)

reklama
Witam
Ja dzis sie wybieram do mojej Rodzinki do Wadowic. Musze oddac autko do mechanika, bo mi olej cieknie ;-)
Fazerka- moze to to samo, ale nie znam takiej nazwy :-)
Gosia- Mysle, ze powinnas sie cieszyc, ze masz fajna Tesciowa. Ona sie na pewno cieszy, jak moze Wam cos pomoc i kupic. Nam ten Tesciowie dali na wozek (ja wybralam taki za 1400zl), a moi Rodzice na lozeczko, materacyk, poscielke :-) Dla przyszlych Babc i Dziadkow to wielka radosc kupowac cos Wnuczkom :-)
Jesli chodzi o cene Twojego wozka (jesli jestes przekonana, ze chcesz taki drogi), a nie chcesz obciazac Tesciowej takim kosztem, mozesz zaproponowac, zeby zaplacila za polowe :-)
Pozdrawiam i milego dnia zycze :-)

Do góry