reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Alka, wez w ogole nie rozmawiaj z takimi ludzmi, co zazdroszcza i tylko zle komus zycza. Zawsze im bardziej Ty sie cieszysz ktos inny chce Cie dobic. Po prostu olej i juz. Nie psuj sobie ciazy.

spagetti na poczatku ciazy jadlam, teraz juz takiej checi nie mam

alka Nie przejmuj się, po prostu czysta zazdrość, nie informujcie ich za szczegółowo, ważne ża mąż jest z tobą. :happy:
Jostyna Moje maleństwo też jeszcze nie kopie, czasem robi wstrząsy gdyż mam wrażenie jak by robiło fikołka. A teraz od trzech dni jak jestem przeziębiona to też jak by się obraziło i żadko się porusza. Moja lekarka powiedziała, że nie czuje ruchów wyraźnie gdyż dziecko ma duzo miejsca, jest to moja pierwsza ciąża i mam łożysko na przedniej ścianie brzucha. :-)

U mnie dziś będzie krupniczek i kotleciki mielone oraz kalafiorek. Już jestem głodna a obiadokolacja dopiero około 17.30. :rofl2:

Alka,
co tu dużo gadać. Zazdrość i złośliwość nic więcej. Przykro mi bardzo, że Ci przykro, bo w sumie najbliższe osoby powinny się cieszyć i wspierać, a nie dołować i pieprzyć bzdury. A nawet jeśli mają swoje obawy to zachować je dla siebie.
Kurcze może tego kombineziku Ci zazdroszczą ;-)takie cudo, że może same chciałyby założyć :-)

Super, że męża masz po swojej stronie, to wielka rzecz. A do zazdrośnic nie dzowń i nie informuj. Z takim podejście jeszcze nie raz Ci moga popsuć humor. Ściska i nich się w nos baby całują.

Marcia ja dzisiaj też robie spagettii :) Głownie ze względu na meża, już mnie tyle razy prosił :)

Alka nie przejmuj się szwagierką, 31 lat i bez faceta...masz odp czemu tak gada, ja to nazywam syndromem niedopchnięcia:-) i cisz się ciąża, kupuj wszystko dla Synka, kiedy masz mu kupić wyprawkę jak urodzisz??? ja po usg genetycznym i echo serduszka zamawiam juz mebelki, nie przejmuje się tym, ze moze za wcześnie

u mnie w poscie byl blad napisalm bratowa a chodzilo mi oczywiscie o "życzliwą" szwagierke, siostrę mojego M. :p juz zmienilam. Ja sie wlasnie wykapalam, gotuje ryz i makaron. Zostalo mi z wczoraj tyle golabkow i sosu ze az szkoda cus gotowac. ziemniaki mi sie juz przejadly wiec dzisiaj do golabkow ryz lub makaron. A swoja droga to juz o 7 rano jadlam salatke z gyrosa... ona mnie wykonczy wczoraj dwa razy, dzisiaj raz jak narazie ;P A jutro moj wielki dzien usg :D Zobacze mojego Bączka i jego elfikowe uszka hihi ;)

Alka- ale zolzy, omijaj ich szerokim lukiem! Jak nie chca - mozesz im nie opowiadac... Na pewno to przykre. Ja jestem bardzo zwiazana z Rodzicami, Bratem i Jego Rodzinka, Tesciowie tez sa bardzo fajni i w glowie mi sie nie miesci takie zachowanie. Ale sie nie przejmuj, olej ich i tyle, nie zasluzyli na to, zebys przez nich plakala. Ciesz sie, ze masz cudownego Meza i Bobaska :-)

reklama
Witam dziewczyny:-)
Jostyna Witam ;-)To moja też pierwsza ciąża a ruchy czuję od połowy 18 tygodnia
Alka nie przejmuj się przemawia przez nie zazdrość. Bardzo dobrze ze cieszysz się z synka a im nic do tego i myślę tak jak dziewczyny nic im już nie mów na temat bąbla

Do góry