reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Strzyga kochana glowa do góry. Wiem co przeżywasz. Na pewno się stresujesz bo nie da rady przejść przez to z luzem. Musisz dużo leżeć. Zobacz, mi pomogło więc to działa!!

Ja kupowałam od 20 tygodnia. Na końcu nie musialam biegać i wydawać kasy tyle bo sie w czasie rozłożylo

moje dziecko usnelo drugi raz dzisiaj....szok

reklama
Strzyga ja mam koleżankę która całą ciążę przeleżała bo była ciąża zagrożona, dziś jej synek Kubuś ma 3 latka i jest uroczym urwiskiem. Zobaczysz będzie dobrze, głowa do góry, nie zamartwiaj się :-) tylko dbaj o siebie !

livastrid tak, pessar się to nazywa. nosiłam takie poprzednio. Strasznie się rozgadałyście. Mnie coraz bardziej zaczyna martwić ciągłe słabnięcie i mdlenie. wcześniej było tak tylko w sklepach, potem doszły autobusy a teraz boje się nawet wyjść z dzieckiem z domu. dzisiaj na spacerze zrobiło mi się nagle gorąco i padłam na ziemie. na szczęście jakaś złapała młodą, która sobie biegła przed siebie i odprowadziła mnie na jakąś ławkę. zastanawiam się co będzie jak nikt nie złapie mi dziecka tylko sobie wbiegnie na ulicę na przykład. ale przecież nie mogę dziecka trzymać cały czas w domu..

Kurczę dziwne a ginekolog co na to? Badałaś serce?Cukier?Elektrolity? Mi się czasem robi słabo jak stoję w kolejce to odrazu tuptam z nózki na nózke i jest lepiej.
Ja się spytalam dziś czy moje osłabienie ma prawo się jeszcze utrzymywać na co spojrzal podejrzliwie na mnie i spytał "ale już jest lepiej"?

reklama
stwierdził, że to normalne, ale byłam u niego ze dwa tygodnie temu i to nie było jeszcze do tego stopnia z tym słabnięciem. myśle czy by nie iść z tym na izbe przyjęć bo wizyta dopiero za ponad dwa tygodnie.
nie wiem od kiedy można, miałam koło 25-26 tygodnia założony. to takie gumowe kółko zakładane na szyjkę i powstrzymuje on skracanie i rozwieranie.

Ostatnia edycja:
Do góry