reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Strzyga kochana glowa do góry. Wiem co przeżywasz. Na pewno się stresujesz bo nie da rady przejść przez to z luzem. Musisz dużo leżeć. Zobacz, mi pomogło więc to działa!!

Ja kupowałam od 20 tygodnia. Na końcu nie musialam biegać i wydawać kasy tyle bo sie w czasie rozłożylo

moje dziecko usnelo drugi raz dzisiaj....szok

reklama
Strzyga ja mam koleżankę która całą ciążę przeleżała bo była ciąża zagrożona, dziś jej synek Kubuś ma 3 latka i jest uroczym urwiskiem. Zobaczysz będzie dobrze, głowa do góry, nie zamartwiaj się :-) tylko dbaj o siebie !

livastrid tak, pessar się to nazywa. nosiłam takie poprzednio. Strasznie się rozgadałyście. Mnie coraz bardziej zaczyna martwić ciągłe słabnięcie i mdlenie. wcześniej było tak tylko w sklepach, potem doszły autobusy a teraz boje się nawet wyjść z dzieckiem z domu. dzisiaj na spacerze zrobiło mi się nagle gorąco i padłam na ziemie. na szczęście jakaś złapała młodą, która sobie biegła przed siebie i odprowadziła mnie na jakąś ławkę. zastanawiam się co będzie jak nikt nie złapie mi dziecka tylko sobie wbiegnie na ulicę na przykład. ale przecież nie mogę dziecka trzymać cały czas w domu..

Kurczę dziwne a ginekolog co na to? Badałaś serce?Cukier?Elektrolity? Mi się czasem robi słabo jak stoję w kolejce to odrazu tuptam z nózki na nózke i jest lepiej.
Ja się spytalam dziś czy moje osłabienie ma prawo się jeszcze utrzymywać na co spojrzal podejrzliwie na mnie i spytał "ale już jest lepiej"?

reklama
stwierdził, że to normalne, ale byłam u niego ze dwa tygodnie temu i to nie było jeszcze do tego stopnia z tym słabnięciem. myśle czy by nie iść z tym na izbe przyjęć bo wizyta dopiero za ponad dwa tygodnie.
nie wiem od kiedy można, miałam koło 25-26 tygodnia założony. to takie gumowe kółko zakładane na szyjkę i powstrzymuje on skracanie i rozwieranie.

Ostatnia edycja:
Do góry