reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Ja tez juz jestem na choryzacie a tu wszystkie spia...
Całe krocze mnie boli od kilku dni tak jak by mnie ktos zgwałcił.Czy ktoras tez miała takie cos? nawet sie obrucic na drugi bok nie moge bo boli i jak chodze tez....Mama moja przyjedze za niedługo ze smakołykami z Polski mmmm ale bedzie uczta i zostanie na swieta i do czasu az sie rozpakuje.....
Teraz juz pewnie tak bedzie albo gorzej
ja pamitam ze od 34 mnie tak krocze rwalo jakby mi sie kosci mialy rozejsc. Tylko w nocy. Jak chodzilam przechodzilo. Pamietam ten bol.

a moj Franio dzisiaj cos srednio aktywny co mu sie rzadko zdarza.
ide zaraz spac nadrobie inne watki jeszcze

reklama
Venus co do kombinezonika to powiedz M. czy wyobraża sobie w styczniu wyjście na dwór bez kurtki.. na 100% powie że nie to mu wytłumacz że tym bardziej taki malec musi mieć ciepło.. powiedz ile stopni ma w brzusiu i że tyle samo musi mieć na zewnątrz bo inaczej może ciężko zachorować.. i że Ty już wszystko wyczytałaś, wypytałaś i wiesz najlepiej co pokupować :) życzę powodzenia i wytrwałości! Jeszcze troszkę musimy wytrzymać!
bakalia u mnie można mieć w szpitalu piżamę :)
Drogi P. niech tam Strzyga odpoczywa sobie! i proszę ją i brzusio ucałować :)

Chapicha- super, ze wizyta udana i ze wszuystko dobrze. I tylko 5kg na plusie- swietnie - wszystko w takim razie idzie Ci w brzuszek a nie np. w uda i bioderka :-)

a śpiochy jeszcze śpia a ja pije gorącą czekolade hmm:-p
bakalia u nas w pizamie mozna sie krzatac do porodu a pozniej to sama krotka koszula bez gatkow ani niczego najlepiej z zadarta koldra aby sie wietrzylo i goilo.. takze mi nawet podklady nie potrzebne bo oni daja swoje "lignine"czy jakos tak a do kibelka po porodzie szlam niedosc ze jak polamana to jeszcze podtrzymujac podklad ale to wszystko dla mojego dobra ... a jak ubralam raz podklad tragedia bo powietrza nie przepuszcza... i polecam tantum rosa i duzo buteleczek z woda bo pic sie chce bardzooo jak na mega kacu :)

dzień dobry :-)

jakie śpią, starszy syn już w szkole, młodszy i ja po śniadaniu, tylko M. jeszcze śpi, ale on codziennie wraca koło północy, więc niech sobie odpocznie, za chwilę trzeba trochę popracować, 20-ty za pasem, a księgowa nie ma jeszcze wszystkich dokumentów

Dzieńdoberek,
Ja jestem dopiero w 30tc a od jakiś 6 dni z dnia na dzień coraz bardziej ciągnie mnie krocze, pochwa i pachwiny. W zasadzie jużbez różnicy czy leżę czy chodzę i coraz bardziejsię denerwuje czy to normalne. Na szczęście mam dziś wizytę w szpitalu u mojej pani doktor więc mam nadzieje że będzie wszystko dobrze :-(

Witajcie ! ;)
Karolcia pytaj o wszystko lekarza, sama mam stresy po wczorajszej wizycie.
Dzisiaj noc nie przespana znowu, ale nie boli już mnie tak brzuch i nie twardnieje, tylko jakby miednica mnie boli i podkładałam poduszkę miedzy nogi to ulgę przyniosło.
Moja mamuśka dzisiaj przyjedzie wyręczyć mnie z gotowania itd. bo ja się nie ruszam z mojego lewego boku;-)
Już w nocy tak myślałam, że mogę tak leżeć nawet miesiąc byle z nami było dobrze. Eh doła mam niezłego:no:

I ja melduje sie na posterunku:-)

Dziendoberek kobitki

Ja własnie jem grisik jak dzidzius ale miałam takiego smaka ze hej asz mi sie w nocy snił:-D
Moj M juz w pracy alllle mu sie nie chciało dzis isc ale zmotywowałam go ze jeszcze jeden dzien a poten dwa dni byczenia.
Moja kruszynka buszuje od czasu jak dzwonił budzik dla M czyz by o tez słyszał i wiedział ze tata wstaje do pracy..Wypioł sie dupkom i powiedział dzis nie wstaje:-)
Odrazu jak wstałam pociekła siara hmmm

reklama
Ja również się już witam,A. do pracy na 7 poszedł, a mi się nawet fajnie przysnęło.Śniadanko zjedzone, jadę dziś do rodziców bo A. będzie w domku dopiero ok.20.Trzymajcie się cieplutko.

Do góry