reklama
Ja będą przeceny to chyba każda z nas będzie śmigać w tej koszulce - mi też się podoba i też ją miałam kupić, ale stwierdziłam, że nie będę brać xxxxelki, poczekam aż się w m będę mieścić
Poza tym lubie jeszcze La Senza - tam jest dużo ładnych koszul nocnych i jak są wyprzedaże, zwłaszcza przedświąteczne, można coś ładnego i taniego ustrzelić. Poluję na piżamę spodnie długie + koszulka i często zaglądam właśnie do La Senza. Mają super materiały i są wytrzymałe i trwałe.
Udało nam się złożyć szafę, właśnie pomału nas do niej wprowadziłam. Wyczyściłam szafę dla Werki, taka tymczasową, ale zamykana więc ok. Za niedługo zacznę prać i prasować. Ale najpierw doprowadzimy ten pokój do ładu i składu, coby się dzieciątko nie przestraszyło.
W ogóle to chyba przesadziłam dziś z wysiłkiem. Teraz boli mnie krzyż i wiem, że w nocy będę cierpieć. Zaraz idę pod prysznic, może ciepła woda coś pomoże.
Poza tym lubie jeszcze La Senza - tam jest dużo ładnych koszul nocnych i jak są wyprzedaże, zwłaszcza przedświąteczne, można coś ładnego i taniego ustrzelić. Poluję na piżamę spodnie długie + koszulka i często zaglądam właśnie do La Senza. Mają super materiały i są wytrzymałe i trwałe.
Udało nam się złożyć szafę, właśnie pomału nas do niej wprowadziłam. Wyczyściłam szafę dla Werki, taka tymczasową, ale zamykana więc ok. Za niedługo zacznę prać i prasować. Ale najpierw doprowadzimy ten pokój do ładu i składu, coby się dzieciątko nie przestraszyło.
W ogóle to chyba przesadziłam dziś z wysiłkiem. Teraz boli mnie krzyż i wiem, że w nocy będę cierpieć. Zaraz idę pod prysznic, może ciepła woda coś pomoże.
Anastazzja
Fanka BB :)
Gośka...współczuję wysiłku...mnie jak bolą plecy to tak na maksa...a w nocy chyba spałam na plecach, bo jak rano się obudziłam to tak nogi miałam zdrętwiałe, że szok...a co do piżam to ja muszę zajrzeć do la senza, bo zazwyczaj kupuję w oysho...ale jakoś tam mają na maksa słabą, ale ciuszki śliczne
Melisa wszystkie będziemy nosić te same koszulki
Melisa wszystkie będziemy nosić te same koszulki
fazerkamm
witam wtorkowo..
[*]
[*]
[*] za wszystkich tam na górze.. w tym lepszym świecie...
jestem straaaasznie głodna.. zakupów wczoraj nie zrobiłam przez ten samochód.. a dzisiaj pustka w lodówce.. mój mężulek coś podziębiony jest to też go ganiać nie chciałam.. i teraz muszę pójść na przymusowy spacer po chlebek.. (kawałek drogi mam) ach... idę bo padnę z głodu ;p
[*]
[*]
[*] za wszystkich tam na górze.. w tym lepszym świecie...
jestem straaaasznie głodna.. zakupów wczoraj nie zrobiłam przez ten samochód.. a dzisiaj pustka w lodówce.. mój mężulek coś podziębiony jest to też go ganiać nie chciałam.. i teraz muszę pójść na przymusowy spacer po chlebek.. (kawałek drogi mam) ach... idę bo padnę z głodu ;p
niki222
Witam, już listopad, ale ten czas leci. Ja już po śniadanku, A. jeszcze śpi.Jak wstanie, to będziemy się zbierać na cmentarz. Troszkę się dziś nachodzę, bo w Szczecinie cmentarz przeogromny.Życzę udanego dzionka. Pogoda chyba będzie ładna, słoneczko się delikatnie przebija przez chmurki:-).
fazerkamm
niki cmentarzem to możemy się chwalić ;-) kiedyś był największy w Europie.. teraz jest albo 2 albo 3 nie pamiętam..
jak ja bym chciała pójść dzisiaj na szczeciński cmentarz....
niki222
Zawsze zapalam kilka zniczy na pomnikach- Zaginieni na morzu, Katyń i jeszcze kilku-mam tak od dziecka. Jeśli nie masz nic przeciwko, zapalę za Ciebie znicz na grzebieniach-kojarzysz gdzie to??niki cmentarzem to możemy się chwalić ;-) kiedyś był największy w Europie.. teraz jest albo 2 albo 3 nie pamiętam..
reklama
I ja się witam ;-)
My dzisiaj na cmentarz wieczorem się wybieramy. I jedziemy do mojej babci na kolację.
Mój D. oszalał na punkcie dziecka, siedzi od godziny i wybiera zdalnie sterowane samochodziki i klocki lego dla małego A do tego o zgrozo wybrał imię dla dziecka ( Borys mu się nie podoba) ma być Emil, od wczoraj to powtarza i coś czuję, że zdania nie zmieni:-) wypytuję mnie ciągle o poród, jak to wygląda o karmienie piersią. Jej jakiś instynkt tacierzyński włączył mu się
Dzisiaj wymyśliłam sobie naleśniki z białym serem i pomarańczą Mniaaaam.
My dzisiaj na cmentarz wieczorem się wybieramy. I jedziemy do mojej babci na kolację.
Mój D. oszalał na punkcie dziecka, siedzi od godziny i wybiera zdalnie sterowane samochodziki i klocki lego dla małego A do tego o zgrozo wybrał imię dla dziecka ( Borys mu się nie podoba) ma być Emil, od wczoraj to powtarza i coś czuję, że zdania nie zmieni:-) wypytuję mnie ciągle o poród, jak to wygląda o karmienie piersią. Jej jakiś instynkt tacierzyński włączył mu się
Dzisiaj wymyśliłam sobie naleśniki z białym serem i pomarańczą Mniaaaam.