reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Ja będą przeceny to chyba każda z nas będzie śmigać w tej koszulce - mi też się podoba i też ją miałam kupić, ale stwierdziłam, że nie będę brać xxxxelki, poczekam aż się w m będę mieścić :)
Poza tym lubie jeszcze La Senza - tam jest dużo ładnych koszul nocnych i jak są wyprzedaże, zwłaszcza przedświąteczne, można coś ładnego i taniego ustrzelić. Poluję na piżamę spodnie długie + koszulka i często zaglądam właśnie do La Senza. Mają super materiały i są wytrzymałe i trwałe.

Udało nam się złożyć szafę, właśnie pomału nas do niej wprowadziłam. Wyczyściłam szafę dla Werki, taka tymczasową, ale zamykana więc ok. Za niedługo zacznę prać i prasować. Ale najpierw doprowadzimy ten pokój do ładu i składu, coby się dzieciątko nie przestraszyło.

W ogóle to chyba przesadziłam dziś z wysiłkiem. Teraz boli mnie krzyż i wiem, że w nocy będę cierpieć. Zaraz idę pod prysznic, może ciepła woda coś pomoże.

Gośka...współczuję wysiłku...mnie jak bolą plecy to tak na maksa...a w nocy chyba spałam na plecach, bo jak rano się obudziłam to tak nogi miałam zdrętwiałe, że szok...a co do piżam to ja muszę zajrzeć do la senza, bo zazwyczaj kupuję w oysho...ale jakoś tam mają na maksa słabą, ale ciuszki śliczne:p:p

Melisa:D wszystkie będziemy nosić te same koszulki:p

witam wtorkowo..

[*]
[*]
[*] za wszystkich tam na górze.. w tym lepszym świecie...

jestem straaaasznie głodna.. zakupów wczoraj nie zrobiłam przez ten samochód.. a dzisiaj pustka w lodówce.. mój mężulek coś podziębiony jest to też go ganiać nie chciałam.. i teraz muszę pójść na przymusowy spacer po chlebek.. (kawałek drogi mam) ach... :) idę bo padnę z głodu ;p

Dzien Dobry Dziewczynki :)
Ja wczoraj dostalam mega bolu glowy na wieczor i nie moglam spac pol nocy. Zawsze tak odreagowuje stres..
Milego dnia:-)

Witam, już listopad, ale ten czas leci:). Ja już po śniadanku, A. jeszcze śpi:-D.Jak wstanie, to będziemy się zbierać na cmentarz. Troszkę się dziś nachodzę, bo w Szczecinie cmentarz przeogromny.Życzę udanego dzionka. Pogoda chyba będzie ładna, słoneczko się delikatnie przebija przez chmurki:-).

niki cmentarzem to możemy się chwalić ;-) kiedyś był największy w Europie.. teraz jest albo 2 albo 3 nie pamiętam..
jak ja bym chciała pójść dzisiaj na szczeciński cmentarz....

niki cmentarzem to możemy się chwalić ;-) kiedyś był największy w Europie.. teraz jest albo 2 albo 3 nie pamiętam..
jak ja bym chciała pójść dzisiaj na szczeciński cmentarz....
Zawsze zapalam kilka zniczy na pomnikach- Zaginieni na morzu, Katyń i jeszcze kilku-mam tak od dziecka. Jeśli nie masz nic przeciwko, zapalę za Ciebie znicz na grzebieniach-kojarzysz gdzie to:)??

Witam :-)

My wlasnie cala Rodzinka wybieramy sie na spacer pod gorke :-) Pogoda ladna, sloneczko swieci :-)
I juz sie nie moge doczekac jutrzejszej wizyty u gin :-)
Milego dnia! :-)

reklama
I ja się witam ;-)
My dzisiaj na cmentarz wieczorem się wybieramy. I jedziemy do mojej babci na kolację.
Mój D. oszalał na punkcie dziecka, siedzi od godziny i wybiera zdalnie sterowane samochodziki i klocki lego dla małego:D A do tego o zgrozo wybrał imię dla dziecka ( Borys mu się nie podoba) ma być Emil, od wczoraj to powtarza i coś czuję, że zdania nie zmieni:-) wypytuję mnie ciągle o poród, jak to wygląda o karmienie piersią. Jej jakiś instynkt tacierzyński włączył mu się:tak:
Dzisiaj wymyśliłam sobie naleśniki z białym serem i pomarańczą Mniaaaam.

Do góry