hej!
wow w koncu was przeczytałam, chyba za bardzo was zaniedbuje i musze pozniej nadrabiac

kurcze zjadlabym sobie pizze mhhh pycha
tymczasem tesciowa gotuje gulasz na obiad z kasza iwec i tak nie jest zle.
Gosia ten kot to mnie rozbawil ja zawsze chcialam kota ale to moze za najblizszych 5 lat moze mniejjakedziemy na swoim z K.
ja nie pamietam kiedy bylam na spacerze z k. chyba ze wyrzucic z nim smieci i z powrotem hihi
Justyś ja ryczałam jak głupia jak ogladałam te misje gwiazd jak zobaczylam te dzici w ghanie i zwierzete tragedia normalnie !!!:-

-

-(
co do zabawki z bijacym serduszkiem to ja bardzo chce ja kupic dla mojego szkraba ale oczywiscie K. mowi ze nie bo ma duzo. nic do niegonie odciera normalnie. az sie poplakalam jak powiedzial ze nie bo szkada pieniedzy:-( ale i tak na swoje wyjde !!!
Strzyga grtuluje komody
Anastazja te kimono jest ekstra i ta koszulka taka sexyy bedziesz mega seksi :-)
co do świat to moje pierwsze bez rodziny mamy taty babci brata siostry itd to mi smutno bardzo uwielbiam swieta z rodzina:-(
a w tym roku bede spedzac je z rodzina K. i obawiam sie ze bedzie za malo rodzinnie tak jak ja kocham bo po wielkanocnych bardzo sie zawiodlam zero rodzinnosci ehhh:-

-(
ale pierwsze swieta z K. i z dzidzia w brzuchu o ile sie wczesniej nie rozpakuje

wiec troche powazniej nasz zwiazek wyglada

troche pocieszajce:-)
a dzisiaj szok wstalam o 14!!! masakra co sie ze mna dzieje, wogole dziwnie sie czuje kluje mnie brzuch na dole emilcia sie nie rusza i wogole mam dziwne wrazenie ze cos nie tak jest, ale nie bede sie zhizowac zobaczymy wieczorem gdy najbardziej ruchliwa jest. moze sie roche uspokoje.
dziewczyny a tak wogole to wiecie co z antonufka ??? bo albo mi sie wydaje albo wciaz sie nie pojawila a sporo czasu juz minelo