reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Ania..to pecha mieliście...ja jadam w ikea od lat i nam całe szczęście taka historia się nie przydarzyła:)

dzięki dziewczyny za miłe słowa:) prawdę mówiąc nie mogę doczekać się już zrzucenia wagi:D w sklepach tyle pięknych ciuchów:D a ja wyglądam jak słoń:p:p

kuurcze...nie mogę zmobilizować P. do pomalowania pokoju...poszedł rano po farby i nadal sprząta w piwnicy....:no: ehhh....

a ja za to wyparzyłam sobie dwie rzeczy na które będę czekać na wyprzedażach:D

http://www.hm.com/pl/product/95615?article=95615-A#article=95615-C
http://www.hm.com/pl/product/95612?article=95612-A#article=95612-A

Ostatnia edycja:
Anastazja wiem że mielismy pecha :) ale jakoś bardzo mnie to zraziło. zdaję sobie sprawę że to może trafić się w każdej takiej jadłodajni :)

też już nie mogę doczekać się takich prawdziwych zakupów :) no i normalnej wagi oczywiście :)

a koszulka jest cudna. ja jeszcze muszę troszkę poczekać zanim coś takiego założę :p

piękna koszula i kimono Anastazja!
jak się patrzy na takie cuda to już teraz chciałoby się mieć wagę sprzed ciąży albo i jeszcze mniejszą!! mam nadzieję że po ciąży wszystkie szybko stracimy nabyte kilogramy i w lato będziemy super seksownymi chudziutkimi mamusiami.. tego sobie i Wam życzę z całego serducha! ;-)
ps. ja też się czuję jak słonica :baffled: ale pocieszam się tym że to jeszcze tylko 2 miesiące! i będę się mogła wziąć za siebie.. ale co najważniejsze zobaczę moją najukochańszą istotkę :-)

hej!
wow w koncu was przeczytałam, chyba za bardzo was zaniedbuje i musze pozniej nadrabiac:zawstydzona/y:
kurcze zjadlabym sobie pizze mhhh pycha
tymczasem tesciowa gotuje gulasz na obiad z kasza iwec i tak nie jest zle.:-D
Gosia ten kot to mnie rozbawil ja zawsze chcialam kota ale to moze za najblizszych 5 lat moze mniejjakedziemy na swoim z K.
ja nie pamietam kiedy bylam na spacerze z k. chyba ze wyrzucic z nim smieci i z powrotem hihi:-D

Justyś ja ryczałam jak głupia jak ogladałam te misje gwiazd jak zobaczylam te dzici w ghanie i zwierzete tragedia normalnie !!!:-:)-:)-(

co do zabawki z bijacym serduszkiem to ja bardzo chce ja kupic dla mojego szkraba ale oczywiscie K. mowi ze nie bo ma duzo. nic do niegonie odciera normalnie. az sie poplakalam jak powiedzial ze nie bo szkada pieniedzy:-( ale i tak na swoje wyjde !!!

Strzyga grtuluje komody

Anastazja te kimono jest ekstra i ta koszulka taka sexyy bedziesz mega seksi :-)

co do świat to moje pierwsze bez rodziny mamy taty babci brata siostry itd to mi smutno bardzo uwielbiam swieta z rodzina:-(
a w tym roku bede spedzac je z rodzina K. i obawiam sie ze bedzie za malo rodzinnie tak jak ja kocham bo po wielkanocnych bardzo sie zawiodlam zero rodzinnosci ehhh:-:)-(

ale pierwsze swieta z K. i z dzidzia w brzuchu o ile sie wczesniej nie rozpakuje:-D wiec troche powazniej nasz zwiazek wyglada :-Dtroche pocieszajce:-)

a dzisiaj szok wstalam o 14!!! masakra co sie ze mna dzieje, wogole dziwnie sie czuje kluje mnie brzuch na dole emilcia sie nie rusza i wogole mam dziwne wrazenie ze cos nie tak jest, ale nie bede sie zhizowac zobaczymy wieczorem gdy najbardziej ruchliwa jest. moze sie roche uspokoje.

dziewczyny a tak wogole to wiecie co z antonufka ??? bo albo mi sie wydaje albo wciaz sie nie pojawila a sporo czasu juz minelo:szok:

Mami masz dobre przeczucia.. Antonufka od dłuższego czasu się nie pojawiła i też o nią ostatnio pytałam.. ale nikt nic nie wie.. :/ ja wierzę w to że wszystko u niej w porządku że to tylko np problem z netem :)

reklama
Do góry