reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

dzien dobry :) u nas dzis pochmurnie i zimno :( na cmentarz idziemy po obiedzie....
a tak wogole to jestem tak zlaa ze az w nocy z nerow ni eumialam zasnac :wściekła/y: po 1 moj tata ma za dlugi jezyk i na imprezie zaczal gadac to co nie powienien a jak powiedzialam zeby juz skonczyl to on " ale ja nic nie mowie " i sie tak wkrecil normanie brak mi slow po imprezie mowie po co zaczynales temat a on ale to nie ja normalnie gdyby to nie byl moj tata to bym chyba zabila.... ale swoje przed chwila powiedzialam to tylko zapytal czy skonczylam :angry: jestem ta wqr.. i na dodatek w nocy chcialam zmywarke wlaczyc i sie okazalo ze umarla a tyle prania i zero ochoty mycia recznie:wściekła/y: normalnie nie umiem sie uspokoic :(

reklama
Zawsze zapalam kilka zniczy na pomnikach- Zaginieni na morzu, Katyń i jeszcze kilku-mam tak od dziecka. Jeśli nie masz nic przeciwko, zapalę za Ciebie znicz na grzebieniach-kojarzysz gdzie to:)??
dziękuję bardzo.. Kochana jesteś..
a grzebienie wiem gdzie są.. często chodziłam po cmentarzu..;-)

Justyś cieszę się że mężusiowi się tacierzyński instynkt włączył :)
malutkans.. czasami tak bywa że nawet najbliżsi nie potrafią trzymać języka za zębami.. życzę dużo cierpliwości..
Ewelina też oglądałam.. i łezka się w oku pojawiła...

ja na poprawienie humoru wstawiłam ciuszki do prania ;-) wypiorę najpierw jasne, później ciemne a jutro sobie poprasuje :) zostanie tylko kołderka itp do wyprania..

Hej, Witam się i ja.

Miałam małe przejścia od rana z TP SA. Wyłączyli nam internet, bo nie zapłaciliśmy faktury za..sierpień. I nie wysłali do nas żadnego info, że zalegamy. Pan nie umiał mi odpowiedzieć, czemu nie wysłali.
Owszem nasza wina, bo zapomineliśmy, ale no cholerka, nam internet jest potrzebny do rezerwacji i kontaktu z klientem, a przerwy w internecie od tepsy powtarzają się, nie skłamię, co 4 dni.
Mało tego - my mamy tylko net, bez telefonu - i ten gość mi mówi, że oni smsa wysyłają, ale na nr telefonu stacjonarnego. Ja mu mówię - no ok, ale my takiego nie mamy. A ten "o i tu tkwi problem". No świetnie. Tak jakbyśmy my byli jedynymi osobami, które od tepsy mają tylko internet.

Noi z rana leciałam do kawiarenki internetowej, zrobić przelew.

I wróciłam do żywych :)

Dziś sprzątania ciąg dalszy podejrzewam. Jutro pójdę do sklepu po płyn do prania ubrań dla Werki i zaczynam przygotowania na ostro :)

jeny...dziewczyny:D jak czytam o tych Waszych przygotowaniach to czuję się jak wyrodna matka;D:D co prawda okazało się, że ciuszki już mam dla Hani, proszek do prania, kołderki, kocyki, poszewki, wózek, ale jeszcze TYLE rzeczy brakuje;p a jakoś siły nie mam się za to zabrać:p ja za pranie i prasowanie zabiorę się na święta BN:) będę mieć wtedy dużo czasu:D:D:D

Gośka...to czemu nie przejdziecie do upc? ja korzystam z ich usług od dobrych 6-7 lat?? i w zasadzie nigdy mnie nie zawiedli:) nie są też idealni:) ale nie jest źle;):)

jeny...dziewczyny:D jak czytam o tych Waszych przygotowaniach to czuję się jak wyrodna matka;D:D co prawda okazało się, że ciuszki już mam dla Hani, proszek do prania, kołderki, kocyki, poszewki, wózek, ale jeszcze TYLE rzeczy brakuje;p a jakoś siły nie mam się za to zabrać:p ja za pranie i prasowanie zabiorę się na święta BN:) będę mieć wtedy dużo czasu:D:D:D
Nie jesteś wyrodną matką:), ja też dużo rzeczy nie mam- kombinezonik na zimę (mam dwa,które dostałam od koleżanki, ale są większe) wanienka, część kosmetyków, muszę dokupić kilka pajacyków, materac,czapeczki, pieluszki tetrowe.Bym jeszcze wymieniała, ale nie wiem czy mi miejsca starczy:-D.Wszystko po troszku.

Anastazja - no jakbym miała tu dostęp do UPC to bym się nawet sekundy nie zastanawiała. Odkąd mieszkamy w warszawie korzystamy z UPC i jak się przeprowadziliśmy tutaj i zaczęliśmy robić hostel okazało się, że nie ma dostępu do UPC ani nawet Aster. Ani niczego. Jedyne co to TP sa. ku naszej rozpaczy.

A to jest prawie centrum Warszawy!!!! I UPC tu nie dochodzi.

Czesc , ja odpoczywam po wielki spacerze i sprzataniu piwnicy bo imprezce. Spałam 4h ale power jest:-D
U nas cudownie , ciepło i slonecznie.

Anastazja ja a pranie biore sie w styczniu. Koniec. Postanowione. A 10 kaskę dostanę i pierwsze co kupuje to fotelik samochodowy i kupię sobie w rossmanie kosmetyki do szpitala i luz blues:tak:

my potem tylko na jeden grob jedziemy, do babci na kawke a dalej do parku i na cmentarz nieznanego zolnierza. Tam jest urok. No i pewnie zapalimy aniolkom malutki lampeczki.....ehhhh

reklama
Gośka a rozmawialiście z UPC w tej sprawie?? bo jeśli zbierze się dużo głosów potencjalnych klientów to oni takie podanie rozpatrują:) i może się uda coś zrobić???

Marciaa..:) ja też bym się w styczniu zabrała, ale mam sesję na swoich dwóch kierunkach, więc pewnie nie będę miała czasu i siły na prasowanie i pranie:):) szczególnie, że czeka mnie ok. 12 egzaminów w tym semestrze;):)

Niki... może nie jestem, ale tak się czuję:p:p

Do góry