reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

reklama
alka, fajne oryginalne imię, już widzę minę pani w szkole jak będzie listę czytać:-)

A ja muszę dom ogarnąć bo przyjeżdża koleżanka z kumplem Matiego ok. 14, jest między nimi dzień różnicy:-) może się chłopaki pobawią a my damy radę pogadać

Alka bardzo oryginalnie, a pomimo tego tak ładnie brzmi ;)
My dalej w lesie, bo P. mnie spławia jak zaczynam mówić o imieniu on chyba ma jakiś niecny plan wobec tego.. bo już kilka razy mówił że to ON pójdzie zarejestrować małego w urzędzie ;D
Właśnie była u mnie znajoma która bliźniąt się spodziewa, tak ładnie jej ten brzuszek rośnie (będzie dwóch chłopaków miała) ;-)

Franko hehe, ciekawie nie powiem :D

a ja sie wykapałam wlasnie, odebralam od listonosza paczke - przyszły darmowe probki pieluszek dla maluszka, sa sliczne :)
ciepła woda chyba choc troche cos podziałała na moje plecki bo minimalnie mi lepiej, wiec zaraz zabieram sie za sprzatanie calego mieszkania niestety, zeby jutro miec spokoj ..
wczoraj wybralam sie z mama A. na zakupy, i kupilysmy cudowna jasno rozowa posciel z misiem dla małej, z bialym baldachimkiem, posciel do srodka, rozek jasno rozowy, kilka cieplejszych ubranek, czapeczke, wanienke, ii mate do przebierania :D wyszło ok 500zł, ale jestem zadowolona bardzo, ze wreszcie mam juz prawie wszystko .. juz nie moge sie doczekac kiedy sobie to odprasuje, wypiore i bedzie czekalo na moja Amelke :D

Dziękuję Wam dziewczyny, nam też Franko bardzo się podoba, bo Franciszek do nas nie przemawiał :-)

Gabryś co to za próbki i skąd??? No i dlaczego my nie mamy namiarów na coś podobnego??? Popraw się ;-)

http://pieluchy.net/index.php
napisalam tutaj z prosba o darmowe pieluszki i pan zadzwonil do mnie jaki rozmiar mi potrzeba i trzy dni pozniej dostalam malenkie pieluszki na wyprobowanie :D

bakalia - tak, wlasnie nie moglam znalesc nigdzie nic razem ;/
sama posciel z baldachimem - 8 elementów kosztowala mnie 230zł a posciel 70zł jakas lepsza niby

Ostatnia edycja:
http://pieluchy.net/index.phpbakalia - tak, wlasnie nie moglam znalesc nigdzie nic razem ;/
sama posciel z baldachimem - 8 elementów kosztowala mnie 230zł a posciel 70zł jakas lepsza niby
ja właśnie za komplet dałam 140zł, ale u mnie akurat same komplety w sklepie dziecięcym mieli, teraz tylko dokupię dodatkowe prześcieradełko bo jedno mam ale jedno to mało.

ja mam dokladnie ta posciel co na zalczniku, razem z baldachimem :)

Załączniki

• tusia teddy bear.jpg
    tusia teddy bear.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Witamy Was bardzo serdecznie 
:-):-)

Pierworódki, czy dopada Was już strach przed porodem??
:-D:-D:-D:-D:-D

Widze pomału zaczynają się zakupowe szaleństwa
:blink:

Ja jeszcze poczekam gdzieś z miesiąc czasu i pójde w grudniu do gina
:-D może da nam prędzej skierowanie na badania:tak:

Pozdrawiamy serdecznie DWUPAKI :-p i trzymajcie się serdecznie:-)

Do góry