reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

Cukiereczek ciesze sie ze wrocilas i ze malenstwo z toba w brzuszku :):) lez jak najwiecej i sie nawet nie ruszaj:-) wwszytsko bedzie dobrze :)
Dorotka ale masz fajnego synka hihi padam ze smiechu :):):):):-D

a mi dzis nareszcie przyszly koszule do szpitala tylko wydaje mi sie ze troche za duze no ale w sumie napewno jeszcze urosne.... lepiej miec wieksze niz ma pozniej pekac na szwach :)

reklama
Malutka - a jak z długością tych koszul? Bo jak patrzyłam po allegro, to wszystkie wydawały mi się jakoś strasznie krótkie...

Ja właśnie wróciłam z piwnicy. Ogarnęłam może 1/10 tego, co trzeba zrobić. Ale słoików "teściowej zrobiło się jakby mniej :p

Lecę pod prysznic i na szkołę rodzenia :)

Bakalia:) barszcz czerwony z ziemniakami?:D to tak można?:D:D

dziewczyny pamiętajcie, że każda z nas jest innego wzrostu:p więc nie sugerować się, że dla kogoś długa, bo dla Ciebie może być za krótka koszulka;P w ogóle Wy już gotowe, a ja daleko w polu...nie mam dla siebie KOMPLETNIE NIC...:D z ciążowych ciuchów to mam dwie pary spodni:D z czego jedną jutro zareklamuję, bo się rozciągnęły za bardzo:p

Cukieraczek-super ze wrocilas. Odpoczywaj ;) Pozdrawiam
Dorotka-synus przeuroczy ;)
Anastazja-u mnie tez jada sie barszcz czerwony z ziemniakami. To zalezy chyba od regionu Pl.

Ostatnia edycja:
Ja piżamy dostałam od koleżanki. I ma mi jeszcze płaszcz podrzucić i torbę do szpitala, bo nie ma sensu, żebym kupowała na jeden raz. A w moją bsenową sie nie zmieszcze raczej. A plecaki za wielkie mam :)

reklama
haha...pierwszy raz słyszę:D u mnie tak ogórkową się jada:D:D a barszcz to z uszkami, krokietami, pierogami:D:D:D

tak samo jak nie tak dawno dowiedziałam się, że można jeść gołąbki z sosem grzybowym:D:D

Do góry