reklama
Cukiereczek_wwy
Fanka BB :)
JESTEM OD WCZORAJ W DOMU JESZCZE 2IN1 ;-) Po 2 tygodniach leżenia w szpitalu wczoraj wyszłam do domu. Jestem na silnych lekach, które powodują mniejsze skurcze. Muszę leżeć i nic kompletnie nie robić, nawet odkurzać czy więcej chodzić bo odrazu są skurcze ii boli mnie strasznie w kroku. CHCĘ WAM BARDZO PODZIĘKOWAĆ ZA SŁOWA OTUCHY. MIMO TEGO, ŻE NIE PISAŁAM CZYTAŁAM WASZE POCIESZENIA I AŻ BYŁAM ZASKOCZONA, ŻE KTOŚ SIĘ PRZEJĄŁ NASZYM LOSEM. WRACAMY SPOWROTEM.
livastrid
2010 & 2012
o nasza zguba
cukiereczku wypoczywaj teraz to najwazniejsze dla Ciebie
bol w kroku od skurczy masz czy tez spojenie sie rozeszlo?
aninaaa w tym co piszesz racja jest
cukiereczku wypoczywaj teraz to najwazniejsze dla Ciebie
bol w kroku od skurczy masz czy tez spojenie sie rozeszlo?
aninaaa w tym co piszesz racja jest
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
witaj Cukiereczek dobrze że już jesteś w domku,zawsze to inaczej. w takim razie odpoczywaj sobie,a przynajmniej staraj się odpoczywać Mała niech sobie jeszcze troszkę posiedzi w brzuszku,każdy dzień jest ważny.
cukiereczku - trzymajcie się, każdy dzień jest ważny, porządki nie uciekną, cieszymy się z twojego powrotu do domku, :-)
Czy któraś z was może się szczepiła w tym roku na grypę?
Ja przyżywam wzloty i upadki, moja mał lubi mnie straszyć, cały dzień nie wierzga a zaczyna tak koło 20 lub 21. Toszkę się boję że się za mało rusza. Ja zaś nie mam żadnych skurczy opócz skurczy łydek - mam brac magnez z B6 ale czasami mam wrażenie jakby nie wiele płynu mi wyciekało z pochwy. Trochę się martwie, muszę spytać lekarki.
Czy któraś z was może się szczepiła w tym roku na grypę?
Ja przyżywam wzloty i upadki, moja mał lubi mnie straszyć, cały dzień nie wierzga a zaczyna tak koło 20 lub 21. Toszkę się boję że się za mało rusza. Ja zaś nie mam żadnych skurczy opócz skurczy łydek - mam brac magnez z B6 ale czasami mam wrażenie jakby nie wiele płynu mi wyciekało z pochwy. Trochę się martwie, muszę spytać lekarki.
Asteria
Wdrożona(y)
Cukiereczku no nareszcie jakies wiesci od ciebie..!!!! Ciesze sie ze w dwupaku wrocilas... lez!!! obyscie jak nadluzej ze soba wytrzymali
livastrid
2010 & 2012
adak to moze lepiej sprawdz u lekarza czy sie wody nie sacza. Moze przewrazliwiona jestes, moze to po prostu uplawy albo sie spocilas.
Dzidzius ma coraz mniej miejsca, moze dlatego mniej czujesz.
W sumie jak sie niepokoisz powinnas na ip jechac.
Ze szczepieniem nie pomoge nigdy na grype sie nie szczepie.
Dzidzius ma coraz mniej miejsca, moze dlatego mniej czujesz.
W sumie jak sie niepokoisz powinnas na ip jechac.
Ze szczepieniem nie pomoge nigdy na grype sie nie szczepie.
Anastazzja
Fanka BB :)
Cukiereczek!! jesteś wreszcie!! jasne, że się każda martwiła! może podaj (jeśli chcesz oczywiście) najbardziej zaufanej dla Ciebie dziewczynie swój numer na privie, żebyś mogła nas w razie czego informować, bo każda się przejęła Waszym losem i martwiła a tak to przynajmniej nas nie będziesz trzymać w niepewności bardzo się cieszę, że wróciłaś jeszcze w dwupaku! i leż grzecznie jeszcze dwa miesiące szybko zlecą
na grypę nie ma co się szczepić takie moje zdanie
a ja nastawiłam żurek, puściłam pranie (czeka mnie jeszcze jedno....;/), teraz jem II śniadanko i piję kawkę, a za chwilę muszę iść poskładać nasze ciuchy z poprzedniego prania, pozmywać podłogi i zrobić prasowanie...;/;/;/
na grypę nie ma co się szczepić takie moje zdanie
a ja nastawiłam żurek, puściłam pranie (czeka mnie jeszcze jedno....;/), teraz jem II śniadanko i piję kawkę, a za chwilę muszę iść poskładać nasze ciuchy z poprzedniego prania, pozmywać podłogi i zrobić prasowanie...;/;/;/
reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
adak a w aptece nie ma takich wkładek do sprawdzania czy to wody czy nie? gdzieś mi się o uszy obiło że jest coś takiego. może spraw sobie takie to się uspokoisz.
co do grypy też nie pomogę. nigdy się nie szczepiłam i nie zamierzam.
co do grypy też nie pomogę. nigdy się nie szczepiłam i nie zamierzam.