reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Ja też uwielbiam rosół i chyab go zrobię ale na tygodniu, bo teraz za dużo ludzi mi się po kuchni kręci.
Tymczasem chyba rozmrożę pierogi od teściowej, które się jeszcze uchowały, bo mąż ich nie dostrzegł, że chowam do zamrażalnika.

Witam :)

Natalia zazdroszczę tego uwielbienia do snu :-D ja przed ciążą potrafiłam spać po 12-14h na dobe.. i zawsze sobie mówiłam że jak będę w ciąży to będę spać jeszcze więcej.. a tu.. wykrakałam sobie :p mam straszne problemy ze snem :/ śpię max 6h i to z kilkoma przerwami.. :/

ja też rosołowa kobita jestem :-D
Gosia a tych pierogów to byś mogła podesłać :-p

witam niedzielnie
u mnie też dziś rosół, wczoraj gotowałam, a niedługo biorę się za gulasz wp., do tego będzie kasza gryczana i jęczmienna do wyboru, sałata i brokuł

Witam niedzielnie. U mnie dziś też rosół bo M był wczoraj na kawalerskim... I gołąbki zrobione wczoraj. Pierogi też bym zjadła, mniam.

Ale miałyście przejścia ze staraniami, ale jak już ktoś napisał najważniejszy jest efekt:tak:. Ja dla odmiany napiszę, że udawało nam się za pierwszym razem. A co do traktowania w szpitalu to myslałam że ta epoka już minęła. W moim szpitalu nie widziałam złego traktowania, w stosunku do młodziutkich dziewczyn też.

Natalia a ja Ci zazdroszcze snu. Też bym tak chciała. Z Igorkiem też dużo spałam, a teraz nie mogę i chyba to odbija sie na moim samopoczuciu.

reklama
Do góry