reklama
Z lekarzami różnie bywa. Pamiętam jak kiedyś moja "koleżanka" powiedziała do mnie w szkole, że moja mama ciąże usunęła. Co się okazało, mama była u ginekologa z nadżerką i pielęgniarka, która nie lubiła się z moją mamą rozgadała tak po znajomych. Mama poszła do lekarza, który ją zwolnił z pracy i przy okazji w domu jej awanturę zrobiła. Teraz podobno jest ona położna, bardzo nie chcę trafić na tą kobietę
A u mnie dzisiaj na stole barszcz czerwony i ziemniaki ze skwarkami :-)
A u mnie dzisiaj na stole barszcz czerwony i ziemniaki ze skwarkami :-)
myszka2607
Fanka BB :)
Jostyna, Vileyka najlepsze spóźnione życzenia urodzinowe. Ależ Wy młode jesteście:-)
U nas Mati był planowany i udało się praktycznie od razu. Mikołajka też chcieliśmy mieć ale najwcześniej za rok:-) Oczywiście jak szok minął to się cieszymy ale niki i dziewczyny kurczę nie straszcie bo ja już więcej dzieci na razie nie chcę mieć, więc co jak nie pastylki??????
wierzyć się nie chce że lekarz czy pielęgniarka mogą tak w obecnych czasach powiedzieć. Jak rodziły nasze mamy to był standard. Mojej mamie po poronieniu jak się wybudziła z narkozy i zapytała czy może wstać położna burknęła: Księzniczka, no pewnie że można przecież to poronienie, nie poród... a ona się biedna popłakała.
a my wczoraj posiedzieliśmy u znajomych do 1, wesoło było, moja koleżanka będzie za miesiąc rodzić, więc mogłysmy pogadać, pierwsze dziecko mamy w tym samym wieku. A dzisiaj moglismy się wyspać bo Mati u dziadków, idziemy do nich jeszcze na obiad, normalnie luuuuz
Miłego dnia wszystkim i odpoczynku!
U nas Mati był planowany i udało się praktycznie od razu. Mikołajka też chcieliśmy mieć ale najwcześniej za rok:-) Oczywiście jak szok minął to się cieszymy ale niki i dziewczyny kurczę nie straszcie bo ja już więcej dzieci na razie nie chcę mieć, więc co jak nie pastylki??????
wierzyć się nie chce że lekarz czy pielęgniarka mogą tak w obecnych czasach powiedzieć. Jak rodziły nasze mamy to był standard. Mojej mamie po poronieniu jak się wybudziła z narkozy i zapytała czy może wstać położna burknęła: Księzniczka, no pewnie że można przecież to poronienie, nie poród... a ona się biedna popłakała.
a my wczoraj posiedzieliśmy u znajomych do 1, wesoło było, moja koleżanka będzie za miesiąc rodzić, więc mogłysmy pogadać, pierwsze dziecko mamy w tym samym wieku. A dzisiaj moglismy się wyspać bo Mati u dziadków, idziemy do nich jeszcze na obiad, normalnie luuuuz
Miłego dnia wszystkim i odpoczynku!
Anastazzja
cześć dziewczyny!!
my dziś jedziemy do moich rodziców na obiad zresztą jak co niedzielę więc nawet nie wiem co będzie
ja ciągle dopytuję się o Cukiereczka, ale żadna z nas chyba info nie ma...:/
no nic...zmykam mamuśki do nauki a w zasadzie pisania pracy na jutrzejsze zajęcia...
my dziś jedziemy do moich rodziców na obiad zresztą jak co niedzielę więc nawet nie wiem co będzie
ja ciągle dopytuję się o Cukiereczka, ale żadna z nas chyba info nie ma...:/
no nic...zmykam mamuśki do nauki a w zasadzie pisania pracy na jutrzejsze zajęcia...
Anastazzja
niki222
Myszka- wcale nie miałam zamiaru straszyć:-). Przed ciążą kilka miesięcy byłam na słynnej diecie białkowej- pewnie znanej przez większość z Nas. I podobno przez to mi się mogło coś rozregulować. Ale pewności nie mam, poza tym, że jako stara wyjadaczka tableteczek, raczej nie zapomniałam łyknąć zalecanej daweczki. Smacznego obiadku życzę wszystkimU nas Mati był planowany i udało się praktycznie od razu. Mikołajka też chcieliśmy mieć ale najwcześniej za rok:-) Oczywiście jak szok minął to się cieszymy ale niki i dziewczyny kurczę nie straszcie bo ja już więcej dzieci na razie nie chcę mieć, więc co jak nie pastylki??????
niki222
Gośka- ja oczywiście też i to nawet wcześnie, bo już sobie z nią dałam spokój chyba w kwietniu. Ale skutki chyba jakieś zostałyNiki - ja z panem doktorem od tej diety pożegnałam się dość drastycznie w momencie ujrzenia dwóch kresek na teście
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hej kochane mam nadzieje ze Was ok. My jutro na usg 4d. Chce juz Fransia zobaczyc ))))))))