reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam się i ja :)

Po dwóch latach starań zobaczyłam II tłuste krechy na teście ciążowym ... do tej pory zastanawiam się jak do tego doszło ... ? :szok: hehe jestem w szoku ;)

Nie wiem jeszcze czy będę miała termin na koniec stycznia czy na poczatek lutego ;-) dowem się w poniedziałek jak pójdę do ginekologa :)

beatka - witaj ;-)

ps. jestem 5 dni po terminie i mam juz mdlości - super :)

reklama
Alinka - bardzo mi przykro...

Byłam u gina i okazało się, że to dopiero 4 tc. Jeszcze dzieciątka nie było widać, jest pęcherzyk :) Wizytę mam dopiero na 21 czerwca... Zwariuję chyba do tego czasu...

Strzyga - torbiel masz na jajniku?

Nagapalma - gratulacje :) Ja dla odmiany czuję się świetnie :) Z Zuzią miałam tylko niestrawność i zgagę.

Oj dziewczynki, ledwo Was nadrobiłam;) Poza pracą i domem ciężko mi znaleźć czas na cokolwiek... Z pracy wracam... do pracy! Prowadzimy jeszcze z mężem działalność i momentami żyjemy tylko pracą a w domu dopóki Zuzia pójdzie spac, chcemy jak najwięcej czasu z nią spędzić. Dopiero jak nasze dziecko idzie spać możemy popracować.

Naga ogromne gratulację!!!
Nawet nie wiesz jak się cieszę ,że w końcu i Tobie się udało. No to teraz na staraczkach będzie biba trzeba to oblać Ty oczywiście soczkiem. Ja to na swój humor i tak bym się upiła...

nagapalma witaj super ze ci sie wkoncu udalo
gratuluje
dziewczyny w staraczkach pewnie szaleja z radosci
bo dla nich to nadzieja

Alinka, bardzo mi przykro

Strzyga, trzymaj się dzielnie

Nagapalma, gratulacje!

a mój młody się obudził, więc pójdziemy na spacerek. Miłej niedzieli!

Torbiel na jajniku - 7,5 na 5,5 cm. umiejscowiona za macicą. Z usg wynika dodatkowo, że jest dwuczęściowa. Przynajmniej ja to widzę na zdjęciu. Biorę Luteinę na podtrzymanie i liczę, że wpłynie też na zmniejszenie się torbieli...

Witam dziewczyny :0 troche pojezdzilam po rodzinie dzis tylko na chwile. bo zaraz ide robic obiad a pozniej jade do siostry Ł, ;-) wiec odezwe sie wieczorkiem:*

WITAM BARDZO NWE STYCZNIOWKI:)!!!!

hej dziewczyny zastanawiałyście się kiedy powiecie,że jesteście w ciąży np. swoim rodzicom lub teścią. Jeżeli zrobiłyście to dajcie jakiś pomysł, bo ja tego jeszcze nie zrobiłam i ciągle się zastanawiam jak

reklama
to masz fajnie u znajomych to sie tez niektórzy się domyślili, ale rodziny jeszcze nie. Myślę, że jak będę mieć już USG to im powiem.

Do góry