reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

czy ktoś może coś zrobić, żeby kłótnie dotyczące marcepanka się skończyły ?
Marcepanek wyluzuj. jeśli nie jesteś trollem to, co się tak spinasz i stosujesz słowną manipulację ?

reklama
Ja chcę aby temat Marcepanka zniknął z forum. To nie jest czas i miejsce na takie dyskusje i ja już nie mam ochoty w tym uczestniczyć, bo ani mnie to nie dotyczy, ani nic w moim życiu ta wiedza i argumenty nie zmieniają, poza podnoszeniem poziomu stresu, na co, jak już pisałam wcześniej, nie zasługuję i w takim miejscu nie powinno mieć miejsca.
Apeluję do osób odpowiedzialnych za zamieszczane tutaj treści aby tę dyskusję, (jeśli faktycznie jest taka potrzeba) przenieść poza ogólne forum, bądź co bądź kobiet w szczególnym stanie, i zainteresowanych tam odsyłać.
Pozdrawiam.

czy ktoś może coś zrobić, żeby kłótnie dotyczące marcepanka się skończyły ?
Marcepanek wyluzuj. jeśli nie jesteś trollem to, co się tak spinasz i stosujesz słowną manipulację ?

A co mam być obojętna na to jak ktoś mnie obraża i rozsiewa takie kłamstwa po forum? Może mam jeszcze podziękować? Ja swoje zdanie na ten temat wyraziłam i czekam teraz na odzew administracji forum...dziękuje.

Dziekuje wszystkim za ciepłe słowa, ja dzis troche pojedzilam po znajomych popytac o prace dla Ł. ale miejmy nadzieje ze wszystko sie wyjaśni szybko:) miałam dziś ciężką noc ze stersu nie mogłam spać. ale juz u mojej babci troszke zdrzemnełam sie...
Jestescie kochane dziekuje jeszcze raz :) nawet nie wiecie jak milo sie czyta to. No ale tak ja mowicie jestesmy chwilowo na zakrecie i teraz mamy możliwość lepszej perspektywy:-)

Marcepanku:
ja nie stoje po zadnej stronie i nie chce sie mieszać w to, mam dosyć swoich problemów i stresów... tak wiec jako ze wprowadzasz niesmaczna atmosfere na formum ja też trace ciepliwość... i chciałam spokojnie zakonczyć twoj temat... niestety sama go dalej ciągniesz... i ciągniesz niepotrzebie tak jak my potrzebujemy spokoju tak ty również. wiec skonczymy ta dyskusje bo jest nie potrzebna. zadna z nas nie chce tego tematu już dłużej ciągnąc.

Pozdrawiam was dziewczyny i usmiechajcie sie usmiech rozładowuje wszystkie złe emocje:-)

Ja bywam z doskoku, wykapalam mala, sama tez do wanny wskoczylam, teraz na Ü czekam az z pracy wroci, cos zrobie na kolacje i posiedzimy pewnie przed tv, poprzytulamy sie i tak wieczor zleci

a ja wróciłam właśnie od zebologa, trochę dziurek mam, mam nadzieje,że bakterie z tych zębów moich nie zaszkodzą dzidziusiowi, żałuję, że nie zrobiłam tego przed ciążą, ale po wydatkach na gina na stomatologa nie miałam już :(

I przede wszystkim nie kłóćmy się, jesli historia Marcepanka jest prawdziwa (nie mnie to oceniać) to bardzo Tobie wspólczuje i przepraszam, że powiedziałam że jesteś chora psychicznie, jeśli jest nie prawdziwa...cóż....Niech ten temat będzie tematem radości a nie smutku i kłótni.

Ostatnia edycja:
Hejka widzę, że nawet trochę osób jest na tym forum. Jeżeli pozwolicie to się przyłącze:) mam do was pytanko jakie macie odczucia ciążowe??

reklama
A ja dzis bylam w swojej "drugiej pracy" - robie pazurki tak z doskoku u pewnej pani kosmetyczki. No i ciagle jezdze zapraszac gosci na wesele;) Ciezka robota z tym weselichem hehe;) I tylko 4miesiace zostaly... A swoja droge 3go sierpnia mam przymiarke sukienki i ciekawa jestem czy przed slubem nie trzeba bedzie jej powiekszac;D

A tak wogole to opowiem wam pewna historie;D 8maja bylismy z moim Ł zaproscic na wesele jego kuzynke, ktora jest obecnie gdzies ok 6miesiaca ciazy. A zaszla w nia dokladnie w miesiacu, kiedy kolezanka dala jej w prezencie bożka płodnosci przywiezionego z egiptu;) I wyobrazcie sobie, ze wedlug kalkulatora JA zaszlam w ciaze wlasnie dokladnie 8maja kiedy bylismy u nich i siedzialam kolo tego bożka płodności :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry