reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Bakalia, mi pani kazała na pierwsze zajęcia wziąć obuwie zamienne. Podejrzewam, że dlatego, bo będą to organizacyjne zajęcia. Na kolejne już pewnie w skarpetuchach.
Możesz do plecaka sobie wrzucić jakieś szmaciaki w razie czego, nie?

reklama
a ja bym sie nie stresowala byciem sama. przeciez jasne jest ze niekazdy moze sobie pozwolic na zwolnienie sie z pracy. Ja na twoim miejscu nie przejmowalabym sie przynajmniej popatrzysz i zobaczysz jak mozesz cwiczyc z mezusiem w domku... ja bardzo sobie chwale to ze nauczono mnie oddychac. tak wiec ja bym poszla ja tez kilka razy bylam bez swojego Ł. i dalam rade:)

bakalia - mi kolezanka ktora ukonczyla ta szkole mowila, ze kilka razy zaledwie byly cwiczenia do ktorych byla potrzebna osoba towarzyszaca, i ze przewazaly cwiczenia oddechowe ktore wykonywaly same panie, i teoria :)

właśnie wzięłam się za oglądanie internetowej szkoły rodzenia - to tak z ciekawości ;)
naszła mnie ochota na "warzywa na patelnie" .. lecę do kuchni ;D

Anastazzja, jak masz sponsora to w sumie chyba cena nie ważna, ja będę oglądała emu - podobne butki w tkmaxx i jak będzie kolor i rozmiar to się decyduję, nie chce wydawać kasy na buty na jeden sezon, tym bardziej że w ciąży znów noga mi urosła...
Płaszczyk też chciałam jak najtańszym kosztem i swój stary będę przerabiała u krawcowej, już mam nawet pomysł jak :-)
A za rok kupię sobie coś ekstra :-D

fazerkamm, jak nic zaraz będziem rodzić :-D

A w ogóle dziś byłam na cukrze i w poczekalni były koszmarne krzesełka i pielęgniarka zaprosiła mnie na leżankę... więc sobie leżałam i czytałam książeczkę. Przy takim komforcie wyniki muszą mi wyjść rewelacyjne :elvis:

a ja leze dalej i czekam na obiadek. ja sobie buty juz dawno kupilam i teraz zaluje bo mam problem z zalozeniem musi mi moj T pomagac a plaszczyk pozyczylam od mamy :D wiec kasa zaoszczedzona :p
ja zaczynam szkole rodzenia na poczatku listopada i juz nie moge sie doczekac :)

bakaalia ja chodziłam sama bo mój P był wtedy w pracy. Były ćwiczenia oddechowe, rozciągające i teoria. Jestem zadowolona z tego co przekazały nam paniom położne.
Teraz sama próbuje w domu ćwiczyć oddechy i rozciąganie krocza :tak:
Polecam

reklama
właśnie wstałam, znów mi wraca spanie w środku dnia z początku ciąży.. jeszcze z dwie godzinki z P. będzie w domku, niestety jutro znów do pracy i ja cały dzień sama..
co do płaszczyka, ja właśnie muszę przesunąć trochę guziki z płaszczyka jesiennego (jeszcze kilka ładnich dni w nim pochodzę) a później ja już gdzieś pisałam zimowy.. fakt faktem nie zapnę się w nim, ale swetry grube itd.

Do góry