reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

sarat - gratuluje ;D ja nie grywa w totka, bo po prostu nie wierze w wygrana :p
a co do maluszka, to razej jeszze chyba nie powinno mu by az tak ciasno .. no chyba, ze bedzie spory hehe :)

bakalia - ja podczas przeziebienia nabylam za rada pani sprzedajacej jakies tabletki takie zelkowe, wziela dwie i bol gradla minal odrazu .. takze popytaj w aptece :)

Marcia - a coz to za sesja ;>

ogolnie ja sobie jem wlasnie frytki mam ten kofort, ze nie musze nic gotowac bo A, wróci z pracy poznym wiezorem .. ZNOW ..
za to za chwile zabieram sie za sprzatanie mieszkania ale okropnie mi sie nie chce .. wy juz po? :p

reklama
ja wczoraj wysprzątałam mieszkanko :-) dzisiaj po kilku dniach mężuś w końcu do końca złożył łóżeczko także zabrałam się za umycie go gdyż to łóżeczko dostaliśmy od mojej przyjaciółki.. i tak je wyczyściłam i gdzie nie gdzie jest odpryśnięta farba.. (szczególnie na rogach) łóżeczko z dobrej firmy także opłacało się je wziąć i przy okazji grosik zaoszczędzony :) i tak myślę żeby je pomalować :-) będzie jak nowe.. i chyba obetnę mu tak z 5cm nogi bo duże to łóżeczko w porównaniu z całym tym malusim pokoikiem..

a ja wlasnie wrocilam :) bylismy ogladac porodowke i musze przyznac ze inaczej sobie to wyobrazalismy, pokoj wyglada jak sypialnia w przytulnych barwach do tego szafeczki waga itd pilka i material zwisajacy z sufitu nad lozkiem :) do tego obok w pokju wanna... i pokoje po porodzie fajne bo max 2 kobiety w jednym. podobalo mis ie ciekawe czy bedzie mi sie podobac jak beda bole :p i przyjdzie czas na porod :D polozna powiedziala ze to my koebiety jestemsy szefowe :) a a lista do szpitala mnie rozwalila.
oprocz ciuszkow i chemi to
Muzyka
szampan
kamera
jedzenie wrazie w (slodycze tez )
i podoba mi sie to ze to jest klinika dziecieca.
alez sie rozpisalam :)

zazdroszcze! ja, jak posprzatam to zaraz od nowa jest nabrudzone ..
mamy szklana umywalke w łazience, zawsze sobie ją tak super umyje, a A w 2 min, potrafi zalac ja woda, co mnie mega irytuje!
jeszcze zepsuł mi sie okurzacz, wrr, wszystko nie tak :p
my tez łózeczko mamy od mamy A, i tez chcemy pomalowac : )
a jak pomalowaliscie sciany w pokoiku malenstwa? :)

malutkans - haha, szampan i slodycze? :D ciekawe ciekawe.
Nam polozna mowila, zeby sobie przyniesc swoja wode i batonika, bo one tam nie maja a po porodzie zazwyzaj chce sie jesc ;D

szampan na wzniesienie toastu tylko ze jak tak po 9 miesiach jak wezne lyk szampana to chyba sie upije :p no ale oczywiscie my szampana nie bedziemy brac ewentualnie jakis soczek na toast :p

oj tak ja bylam rano po porodzie taka glodna ze szok. Jadlam az mi sie uszy trzesly:)

malutka muzyka i szampan fajnie. Ja muszę iść sobie polozna wybrac tzn mam wybraną ale czas sie przypomnieć

czy wy też miewacie czasem bole delikatne jak na miesiączke?
zaczynam sie martwic

marcia - a wy placicie jakiejs poloznej, ze idziecie sobie wybrac czy co? ;>
hm, czytalam wczoraj chyba, ze to niezbyt dobrze jesli boli jak na okres, bo to objaw porodu przeciez, wiec lepiej powiedz o tym swojemu lekarzowi co bys wczesniaczka nie urodzila ..

Na chwilke tylko, pewnie dopiero we srode pobede z Wami dluzej. Proponowany temat zalozylam;-)

Marciaa mam i to dosc czesto takie bole, ale nic sie nie dzieje innego, wszystko wyglada ok. Zwykle jak maly ulozy mi sie gdzies w dole, to od razu lupie w krzyzu, pachwinach i jajnki bola. No-spa na to nie pomaga, bynajmniej mi.

pozdrawiam wszystkie brzuszki

reklama
Do góry