reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
Alka,kciuki będą trzymane powodzenia życzę i daj znaćDzień doberek....
Za 10h połówkowe - trzymać mocno kciuki proszę
Goska- fajnie masz z tesciowa
Pola-no coz, tesciowej sie nie wybiera;-) ale przynajmniej mieszka daleko od Ciebie!
Cukiereczek-wielu facetow oglada takie filmiki i to nic nie znaczy. i tak jak Melisa napisala-moze ogladnijcie razem?? A zaplakana kobieta-hmm - dla faceta nie ma nic bardziej wkurzajacego! Na 100% on Cie kocha, no i bedziecie miec super rodzinke, wiec glowa do gory (to tylko hormony) No i NIGDY nie mow, ze zalujesz ciazy! Powodzenia w relacji z mezem. Pozdrawiam cieplutko i usmiechu zycze!!!!
Alka-zaciskam kciuki!!!! &&&
No i wogole Dzien Dobry!!! i milego dnia!
Pola-no coz, tesciowej sie nie wybiera;-) ale przynajmniej mieszka daleko od Ciebie!
Cukiereczek-wielu facetow oglada takie filmiki i to nic nie znaczy. i tak jak Melisa napisala-moze ogladnijcie razem?? A zaplakana kobieta-hmm - dla faceta nie ma nic bardziej wkurzajacego! Na 100% on Cie kocha, no i bedziecie miec super rodzinke, wiec glowa do gory (to tylko hormony) No i NIGDY nie mow, ze zalujesz ciazy! Powodzenia w relacji z mezem. Pozdrawiam cieplutko i usmiechu zycze!!!!
Alka-zaciskam kciuki!!!! &&&
No i wogole Dzien Dobry!!! i milego dnia!
aga3004
Fanka BB :)
dzień dobry i milego dnia :-)
livastrid
2010 & 2012
hej
jak sie ogarne to Was nadrobie, tymczasem zaciskam kciuki za polowkowe Alki.
Jestem spiaca, nic mi sie nie chce, mala probuje mi tu wymusic biszkopty...
jak sie ogarne to Was nadrobie, tymczasem zaciskam kciuki za polowkowe Alki.
Jestem spiaca, nic mi sie nie chce, mala probuje mi tu wymusic biszkopty...
Anastazzja
o rany, dziewczyny, jakbyśmy się spotkały np dziś i każda by walnęła takiego cichacza to ja nie wiem jakby sie to skończyło
ja wiem jak to by się skończyło po zapuszczeniu mojego assassin'a już nikt by z pokoju nie wyszedł
Alka:) 3mam kciuki za połówkowe ja mam za 2 tygodnie dopiero
Marciaa...pisz tam jak po obronie!!
ja dziś się z P.pokłóciłam, bo miałam z nim jechać do domu i ugotować jego rodzinie obiad (to był mój pomysł), bo jego babcia jest poważnie chora i chciałam odciążyć chociaż w tym jego mamę, ale jego tata powiedział, że nie trzeba..a P. kazał ruszyć mi się z łóżka i jechać z nim do domu, ale nie żeby pomóc...tylko miałabym siedzieć w jego pokoju jak on będzie załatwiał swoje sprawy...więc grzecznie mu wytłumaczyłam, że ja chętnie pojadę i im pomogę, ale nie piszę się na siedzenie kilku godzin w jego domu i nic nierobienie kiedy muszę jeszcze zrobić projekt i zamknąć sesję letnią...a on się obraził...
Aga3004 - ja też bym z miłą chęcią wsunęła orzechową milkę.
Całą, bez ograniczeń.
PS - możecie z miłą chęcią głosować na moją torbę Zaprojektuj Eko Torbę na Facebooku | Facebook a nóż wygram ekspres do kawy czy coś tam
Całą, bez ograniczeń.
PS - możecie z miłą chęcią głosować na moją torbę Zaprojektuj Eko Torbę na Facebooku | Facebook a nóż wygram ekspres do kawy czy coś tam
ewelina26k
Alka trzymam kciuki
DZIEN DOBRY mam problem ....... nie moge obyc sie bez czekolady przeraza mniie to troche.....bo jem ja jak wafelka
wiesz ile ja ostatnio słodkiego wcinam, codziennie pączka, batona, jakieś ciastka
reklama
tiramisu1976
wiesz ile ja ostatnio słodkiego wcinam, codziennie pączka, batona, jakieś ciastka
mnie się dzisiaj chce słodkiego... czekam na świadczenie L4 i zmykam na zakupki