reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Liv to u Ciebie idealnie jak się patrzy dwa lata różnicy ;) hehe a że jedno dziecko z końca 2010 a drugie z początku 2012 to nieważne - dwa lata są :)

ch_aga no właśnie- życie pisze swoje scenariusze dlatego nie nastawiam się choć bardzo byśmy chcieli :)

reklama
Hej kochane melduję się po tygodniowej nie obecności... miałam 2 urwisów na wakacje i ani chwili wolnego czasu... Ale nadrukowałyście postaram się to nadrobić:) Może się uda :) witam nową styczniową mamę;-)

Liv to u Ciebie idealnie jak się patrzy dwa lata różnicy ;) hehe a że jedno dziecko z końca 2010 a drugie z początku 2012 to nieważne - dwa lata są :)

wlasnie;-):-D

fazerkamm
, nie wiem czy akurat dobry ze mnie przyklad, ale dziekuje milo mi

u mnie z zajsciem nie bylo problemow, bo z jednym i drugim od razu, choc myslalam, ze o drugie troche walczyc bede musiala

obzarlam sie parowkami z keczupem, dobre byly:-D

malutka widocznie u Ciebie nie trzeba

wiesz bakalia jak ja odetchnelam jak zobaczylam jedno serducho, az sie lekarka smiala;-)

Ostatnia edycja:
moj maz chcial blizniaki :p a tlumaczyl sie tak...... kochnie ale ti jest sztuka odrazu za pierwszym razem 2 na raz zrobic.....hihi ten to jest wariat, a nastepne dzieciotko bedziemy chcieli jak malenstwo bedzie mialo 2 albo 3 latka :)

ja chciałabym malą różnice miedzy dziećmi, mam jeszcze 2 mrozaczki w nich moja nadzieja na rodzeństwo, planuję po nie wrócic jak synek będzie miał roczek skończony

Mój M. jak tylko zobaczył dwie kreski na teście to powiedział, że drugie robi od razu (po cichu liczyliśmy też na bliźniaki;-)) ... Jak wyliczyliśmy, że termin na styczeń, to mówię mu, żeby dał mi spokój do kwietnia żeby nie były z tego samego roku hihi.... Ja tam jestem zdecydowana na drugie zaraz po pierwszym - tylko żeby się udało tak szybko zajść. Na tę ciążę czekaliśmy ponad 3 lata, ale podobno w drugą łatwiej zajść - pożyjemy zobaczymy :-D

z góry powodzenia życzę :)

Ewelina będzie dobrze... życzę Ci z całego serducha rodzeństwa dla twojego synka :-)

Witam po dłuższej nieobecności :) W końcu ogarnięta po przeprowadzce, formalnościach - zostało mi tylko czekać na nowy dowód.

Pani doktor powiedziała mi dziś, że będzie synek. Mój mężczyzna caaaały dumny. Teraz kłócimy się o imię... :)

reklama
Do góry