reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

jutro z rana pewnie nie zdążę więc już dzisiaj życzę wszystkim udanych, spokojnych i pełnych wrażeń wakacji! :-)
dbajcie i uważajcie na siebie Brzuszatki! ;-)

reklama
O matko co to za cisz??
Czy tylko ja nie urlopuję i oglądam TV cały dzień??

Chce już poniedziałek :) Idę na zakupy patchworkowe bo nawet igły nei mam hehe

Gośka nie tylko Ty oglądasz TV cały dzień, ja również mam tak samo, w ogóle dzisiaj jakąś depreche mam ehhh;/

a co do ruchów to ja jeszcze nie czuję i nie mogę się doczekać kiedy poczuję mojego Bąbelka;)

też już bym musiała zacząć stosować jakiś krem na rozstępy, bo nie chcę żeby mi wyszły, ale czasami to nawet krem nie pomoże i jak będą miały być to i tak będą...

pozdrawiam wszystkie domowniczki.

witajcie:)

u nas pada i zimno strasznie : obecnie 10 stopni :(

a mnie kręgosłup strasznie bolał i miałam nieciekawą nockę... ale dzięki fantastycznej pogodzie można nadrobić sen drzemką w ciągu dnia :-)

ja też ostatnio z telewizorem za pan brat niestety:(

dzien dobry :) ja dopiero wstalam.... pogoda okropna leje i zimno...... no i dzien spedzimy napewno przy tv..... nic tylko goraca czekolada i film :p

co dzis dziewczyny robicie na obiadek??
ja dzis robie roladki z kluseczkami i czerwona kapustka cos mnie na gotowanie wzielo :)

ja kurczaka, tzn kotlety, ziemniaki i mizeria. Prosto i pysznie. Tylko mi sie nie chce robic i mama nadzieje ze małżonek nie zapomniał o tym, ze obiecał mnie wyręczyć.
Ale w nocy się strasznie najadł i narazie chyba nie chce o jedzeniu myśleć.

I zaraz chyba pojadę do Biedronki po jabłka bo tam są najlepsze :)

A ja wycisnęłam soczek z marchwi i popijam...

A na obiadek mamy pieczonego kurczaczka, ziemniaczki i mizerię...

A jabłka z biedronki też uwielbiam i wcinam naprzemian z nektarynkami :-)

Ale dzisiaj kurczakowo :):) Ja szczerze mówiąc nie wiem co ugotuje :/ Chyba namówię swojego czy może pójdziemy na miasto coś zjeść, ehhh w Szczecinie też pada i nie mam ochoty stać w kuchnii .....

Witam się i ja:-)
Ze znajomymi byliśmy umówieni na spacer z dziećmi w takim dużym parku, ale że pogoda wybitnie nie spacerowa to chyba posiedzimy u nas, właśnie mąż pojechał po ciasto.
A na obiad dzisiaj udziec z indyka w sosie, ziemniaczki a co do surowki, to jeszcze pomyslę:-) Na szczęście udziec już zrobiony... ale jeszcze mieszkanie trzeba ogarnąć.

reklama
my siedzimy w domu, dziecię jest na weekend u babci i jest nuuudno. nie ma gdzie wyjść :/ a w biedronce w ogóle owoce i warzywa są dobre bo tam mają taką zasadę, że wszystko czego sam by pracownik nie kupił leci do kosza:D

Do góry