reklama
marys16
Fanka BB :)
hej
u mnie dzis piekna pogoda.
a ja sie nawtykalam kukurydzy, alez pycha
w ciazy smarowalam brzuch Mustella i nie mam ani jednej kreski. bylam bardzo zadowolona z tego kremu, teraz tez kupie bo chyba juz czas.
ale cycuchy smarowalam zadko a jak dostalam nowalu po porodzie i w ciagu 1 doby cycuchy zrobily sie o 2 rozmiary wieksze to nic nie pomoglo i rozstepy na cycuchach sa.
a z Mustella jest tez preparat do smarowania juz po porodzie, ktory pomaga sie skorze lepiej zjesc.
u mnie dzis piekna pogoda.
a ja sie nawtykalam kukurydzy, alez pycha
oj oj takiej kielbaski z ogniska to bym zjadla z musztarda i swierzym chlebela ja dopiero wróciłam z ogrodu: skosiliśmy trawę i na koniec zrobiliśmy małe ognisko z kiełbaskami :-)
udanego wyjazdu!!my w nocy wyjezdzamy na urlop
szybko rosnie i swedzi. moj czasem tylko swedzi, ale ja mialam zapas skoryDziewczynki czy Was już swędzą brzuchy?
ja czuje jak sie tam przekreca i napina w brzuch.mam pytanie do wszystkich styczniówek, czy któraś z Was czuje już ruchy dzieciątka?
ja nie mam pojecia jak to jest z tymi rozstepami. po okresie dojrzewania mam mnustwo cienkich kreseczek na udach i piersiach.I ja muszę kupić jakieś smarowidło na brzuch. Możecie coś polecić? Bo wcześniej smarowałam Ziają ale nie polecam. Chociaż z tego co wiem, to rozstępy nie są od nas zależne.
w ciazy smarowalam brzuch Mustella i nie mam ani jednej kreski. bylam bardzo zadowolona z tego kremu, teraz tez kupie bo chyba juz czas.
ale cycuchy smarowalam zadko a jak dostalam nowalu po porodzie i w ciagu 1 doby cycuchy zrobily sie o 2 rozmiary wieksze to nic nie pomoglo i rozstepy na cycuchach sa.
a z Mustella jest tez preparat do smarowania juz po porodzie, ktory pomaga sie skorze lepiej zjesc.
Ja mam mustelę, ale moim zdaniem brak rozstępów = nawilżanie skóry + dobre geny. Jak ktoś ma skłonność, to pewnie wszystkie balsamy świata nie pomogą. Moja mama po ciążach ma niestety brzuch i uda jak tygrysek Pewnie mnie też to czeka, ale nie poddaję się i wcieram w brzuszek oliwkę na zmianę z mustelą...
A co do ruchów, to u mnie to już na pewno to. Motylki, coś jak pulsowanie. Zwłaszcza jak za długo siedzę pochylona przy biurku lub jak położę się na boku. Codziennie to pulsowanie jest wyraźniejsze.
Lecę teraz dokupić parę rzeczy na wyjazd. Potem szybka kolacja u przyjaciół, a jutro rano: Majorka Na szczęście jutro wolne, poniedziałek - czwartek praca, a potem piątek, sobota i niedziela znów wolne
A co do ruchów, to u mnie to już na pewno to. Motylki, coś jak pulsowanie. Zwłaszcza jak za długo siedzę pochylona przy biurku lub jak położę się na boku. Codziennie to pulsowanie jest wyraźniejsze.
Lecę teraz dokupić parę rzeczy na wyjazd. Potem szybka kolacja u przyjaciół, a jutro rano: Majorka Na szczęście jutro wolne, poniedziałek - czwartek praca, a potem piątek, sobota i niedziela znów wolne
czesc
ja używam teg lotionu z rossmana i na razie mam spokoj... troche średnio się wchłania i zapach taki sobie (tzn tragedii nie ma ale mogłby byc ładniejszy) no ale na razie daje sobie rade... mam nadzieję, ze nie będę mieć rozstępów... moja mama nie ma....
no ale przyznam, ze katuję tym babydreamem codziennie bez wyjątku
ja używam teg lotionu z rossmana i na razie mam spokoj... troche średnio się wchłania i zapach taki sobie (tzn tragedii nie ma ale mogłby byc ładniejszy) no ale na razie daje sobie rade... mam nadzieję, ze nie będę mieć rozstępów... moja mama nie ma....
no ale przyznam, ze katuję tym babydreamem codziennie bez wyjątku
pati...
Pola to udanego wyjazdu!!!!!!!! Dbaj o siebie
fazerkamm
PolaNegrispokojnego, udanego urlopu :-) uważaj na siebie i brzusio :-)
Hej. Chciałam się pochwalić swoim pomysłem prześwietnym jakim jest uszycie patchworkowej kołderki/narzuty dla małego brzdąca. Mam już wzór.
Dodam, że będzie to pierwsze dziecko i pierwsza kołderka. W ogóle pierwszy patchwork
Ambitnie podchodzę do pomysłu i..nie wiem od czego zacząć
Dodam, że będzie to pierwsze dziecko i pierwsza kołderka. W ogóle pierwszy patchwork
tiramisu1976
Hej. Chciałam się pochwalić swoim pomysłem prześwietnym jakim jest uszycie patchworkowej kołderki/narzuty dla małego brzdąca. Mam już wzór.
pomysł rewelacja
niestety nie pomogę bo do szycia mam dwie lewe ręce
ale życzę owocnej pracy bo prezent dla dzidzi pierwsza klasa :-)
W prawdzie ta dziewczyna, która zrobiła oryginał, i na której ja będę się wzorować zrobiła to dla kotów... ale mi się tam spodobał, że zrobię dla niuni mojej
Pracownia Bajka: Patchwork dla kota
reklama
fazerkamm
super pomysł :-) powodzenia życzę i jak już go wykonasz to poprosimy zdjęcie hihi :-)