reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
laura witaj wśród nas :):):)

gdzie jest Anastazzja ??????????

Marciaa jak się dziś czujesz, dalej plamisz??

No i jak się czują pozostałe mamusie??

No właśnei, gdzie Anastazzja???

Dziewczyny z Warszawy - chodzicie może do LUxMedu? CHyba musze zmienić lekarza i to na takiego z Promedis lub Medyzyny Rodzinnej..

Cześć dziewczyny!chciałam podziękować tym.które bardzoo chciały mi pomóc zamieścić suwaka,nie udalo mi się,ale cóż czy człowiek musi umieć wszystko?zwłaszcza że wszystkiego muszę uczyć się sama.
Pytacie o samopoczucie....mój dzień zaczął się koszmarnie,zresztą wszystie są do siebie podobne,moje życie od kilku lat to koszmar i horror,jestem na skraju wyczerpania nerwowego,jestem sama znikąd pomocy,już nie daję rady.
wiem pewnie myślicie że to nie to forum,ze do psychiatry a nie zakłucać spokój szczęśliwym kobietom.przepraszam...

Ostatnia edycja:
Hej
I ja postanowilam sie przywitac z Wami. Przegladam sobie to forum juz od jakiegos czasu.
Jestem w 14 tyg ciazy. Mam 34 lata i bedzie to moje drugie dziecko ( syn ma 15 lat)
Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

reklama
witaj Anielkaa :) Gratuluję fasolki :)

lauraaa a co sie dzieje?
suwak jest prosty.
Wchodzisz w panel kontrolny-> po lewej masz Sygnatura-> musisz wpisac w okienko kod BBcode i klikasz ZAPISZ SYGNATURE

Ostatnia edycja:
Do góry