reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

powinnas sie uspokoic, dla dobra swojego i malucha

nosem moga krecic, ale przyjma, wiec jak wolisz sie uspokoic to pojedz

nie martw sie, wszystkie na swoj sposob sie denerwuja, ja przed ostatnia wizyta nagadalam mezowi, ze fasol nie zyje na pewno, bo brzuch mnie boli. Jak wyszlismy z gabinetu to chcial mi nastukac za wymyslanie;-)

nie wymyslaj na zapas:blink:

reklama
malutkans, livastrid ma rację. Jeśli masz się stresować jeszcze i nie spać całą noc, to może spróbuj wbić się dzisiaj. I wierz mi, większość z nas ma stresa przed wizytą. Ja też się zastanawiam czy wszystko ok z Maleństwem i nie mogę się doczekać wizyty, która dopiero za tydzień we wtorek.
Tym, czy będą zachwyceni nieplanowaną wizytą czy nosami będą kręcić zupełnie się nie przejmuj. Jak bardzo by nie byli pomocni i uprzejmi, to dla nich jesteś tylko jedną z pacjentek. A dla Ciebie teraz Twój brzuch to centrum wszechświata i nie daj sobie wmówić, że porządek w wizytach jest ważniejszych od zdrowia Twojego i Maluszka!

Witajcie Ciężaróweczki :)

Jestem w 17 tygodniu ciąży i mam termin wg usg na 8 stycznia :-)

Obecnie odpoczywam leżakując i pisząc do Was :-)

Panna.nikt..strasznie mi przykro:(

GośkaRW:) gratuluję:) duża już ta Twoja dzidzia:D:D pewnie ulżyło Ci, co?:)

Marciaa...ja według OM termin mam na 15 stycznia, a według usg na...5 lutego:p zawsze miałam @ regularne, co 31 dni:p a ten ostatni cykl przed ciążą jakiś dziwny był..i owulację miałam 3 tygodnie później:p no i co najważniejsze to mocno trzymałam kciuki:) bo pewnie już jesteś po badaniach:)

Malutkans..jeśli coś Cię nie pokoi to leć już teraz...a niech sobie nosem kręcą ile chcą..!! TWOJE ZDROWIE I SAMOPOCZUCIE JEST NAJWAŻNIEJSZE!!:)

Iwasek:D witamy:D

widzę, że dużo z nas będzie miało w tym tygodniu badania;) ja idę w czwartek na usg i wcale się nie stresuje...musi być dobrze!!:) a jutro wizyta u mojej ginki:) muszę ją powypytywać troszkę:)

a co u mnie? moja siostra wczoraj już wyleciała z Polski...zobaczymy się dopiero najwcześniej za rok:( przeleżałam cały dzień w łóżku i gdyby nie TŻ to pewnie bym nawet nic nie zjadła...nie lubię jak wyjeżdża...jak długo się nie widzimy to jest to dla mnie normalne...ale jak przylatuje, a potem wraca to serce mi pęka:(

reklama
Mami91 różnica między Wami może polegać na tym, że jedna z Was ma według OM, a druga USG:)

no własnie tiramisu1976 napisała ze wg usg ma termin na 8 stycznia i jest w 17 tygodniu
a ja wg usg mam na 4 stycznia i jestem w 16 tyg
czy w aparatach usg są możliwe takie odchylenia?
chyba ze ja jakaś ciężko kapująca jestem:-(

Do góry