reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Wiki - myślałam, że wy tam jesteście. Tak, to nie ;) Poza tym coś się nie otwiera. Chyba zostało całkiem ukryte dla nas wścibkich. Ja kiedyś chciałam się przyłączyć do innego forum (też dzieciowo- styczniowego), zanim tu przyszłam. I jedna z osób zwracając się bezosobowo napisała, że nie lubi nowych (jakby sama taka kiedyś nie była). Więc sobie darowałam. Nie pchajmy się gdzie nas nie chcą :)

Co u waszych pociech? Wasze też latają za tatusiami? (Ja teraz nawet pić nie mogę dać,tylko tatuś ;))

No i gdzie ta wiosna?:)

reklama
Moja uwielbia się wygłupiać z tatą ale lata za mną a jak się gdzieś uderzy to mnie szuka...
U mnie pogoda już ładna, słońce świeci ale nadal zimno i śnieg. Ale w weekend ma być piękna pogoda i 15stopni :)
Możemy same założyć na Fb grupę styczniową...Znam jeszcze trochę mam z innego forum(mjakmama,) i by nas się uzbierało z 10osób a może i więcej już bym się o to postarała bo mam wtyki :-D

A co się stało, że tej grupy na FB nie ma?
Ja jestem na 7grupach na Facebooku większość to sprzedażowe grupy i sprzedaje ciuchy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tytanowa, powodzenia w nowym interesie! Daj znać jak ci idzie.
Wikiriki, a ja będę przekorna i do grupy facebookowej nie mam zamiaru dołączać. tu mi dobrze.:-). Ach, teraz doczytałam, że może otworzysz nową grupę - jakby co, to ja mogę do takowej dołączyć:-)
Aga, to w sumie masz dobrze, że tatuś ma wszystko robić przy dziecku, wykorzystaj to i wypoczywaj.

tak tak Kama mi chodzi o zupełnie nową grupę dla nas a nie o dołączenie do innej :)
Tu jest bardzo fajnie na forum ale rzadko zaglądacie a na Facebooka myślę że każdy zagląda dużo częściej niż tutaj. Na Fb nie ma takiego ładu bo grupa jest w formie chatu ale mogłybyśmy spróbować :) Choć generalnie wolę taki układ jaki jest tutaj na Babyboom :)

Tu jest link:
https://www.facebook.com/groups/143770089138986/
Grupa ma służyć nam a więc bez żadnych kłótni a jedynie wymiana zdań :)

Mamy już na grupie 6członków :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kama - okazało się, że to działało na urlopie tatusia. Teraz jest mniej ale i tak zawsze to jakiś oddech ;)
Teraz chodzimy na spacerki tak, że Miś pcha wózek a ja tylko koryguję tor jazdy ;) Dobrze, że już coraz cieplej :)

reklama
Do góry