reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Wiki - myślałam, że wy tam jesteście. Tak, to nie ;) Poza tym coś się nie otwiera. Chyba zostało całkiem ukryte dla nas wścibkich. Ja kiedyś chciałam się przyłączyć do innego forum (też dzieciowo- styczniowego), zanim tu przyszłam. I jedna z osób zwracając się bezosobowo napisała, że nie lubi nowych (jakby sama taka kiedyś nie była). Więc sobie darowałam. Nie pchajmy się gdzie nas nie chcą :)

Co u waszych pociech? Wasze też latają za tatusiami? (Ja teraz nawet pić nie mogę dać,tylko tatuś ;))

No i gdzie ta wiosna?:)

reklama
Moja uwielbia się wygłupiać z tatą ale lata za mną a jak się gdzieś uderzy to mnie szuka...
U mnie pogoda już ładna, słońce świeci ale nadal zimno i śnieg. Ale w weekend ma być piękna pogoda i 15stopni :)
Możemy same założyć na Fb grupę styczniową...Znam jeszcze trochę mam z innego forum(mjakmama,) i by nas się uzbierało z 10osób a może i więcej już bym się o to postarała bo mam wtyki :-D

A co się stało, że tej grupy na FB nie ma?
Ja jestem na 7grupach na Facebooku większość to sprzedażowe grupy i sprzedaje ciuchy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tytanowa, powodzenia w nowym interesie! Daj znać jak ci idzie.
Wikiriki, a ja będę przekorna i do grupy facebookowej nie mam zamiaru dołączać. tu mi dobrze.:-). Ach, teraz doczytałam, że może otworzysz nową grupę - jakby co, to ja mogę do takowej dołączyć:-)
Aga, to w sumie masz dobrze, że tatuś ma wszystko robić przy dziecku, wykorzystaj to i wypoczywaj.

tak tak Kama mi chodzi o zupełnie nową grupę dla nas a nie o dołączenie do innej :)
Tu jest bardzo fajnie na forum ale rzadko zaglądacie a na Facebooka myślę że każdy zagląda dużo częściej niż tutaj. Na Fb nie ma takiego ładu bo grupa jest w formie chatu ale mogłybyśmy spróbować :) Choć generalnie wolę taki układ jaki jest tutaj na Babyboom :)

Tu jest link:
https://www.facebook.com/groups/143770089138986/
Grupa ma służyć nam a więc bez żadnych kłótni a jedynie wymiana zdań :)

Mamy już na grupie 6członków :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kama - okazało się, że to działało na urlopie tatusia. Teraz jest mniej ale i tak zawsze to jakiś oddech ;)
Teraz chodzimy na spacerki tak, że Miś pcha wózek a ja tylko koryguję tor jazdy ;) Dobrze, że już coraz cieplej :)

reklama
Do góry