reklama
Oj - nadrabiam zaległosći
patusia2051 - my właśnie w tym tygodniu po raz 1 posadziliśmy Misia do fotelika, ale takiego bez pasów tylko taką wielką poduchą przed nim, w domu wpadł w panikę zresztą nie dziwiłam się, on malutki, przytłoczony. Bardzo bałam się 1 jazdy ale okazało się, że zniós ją normalnie. Dzięki tmu że patrzył do przodu, zaglądał tacie w przednią szybę i był zadowolony, a w kurtce i tych wszystkich ciuchasz już taki mały nie był
100 lat la Ninki Nie zwróciłam wcześniej uwagi że w styczniu siedzi z nami grudniowa mama
no a u nas.. terror pełną buzią mały ciągle przy nogach, wczoraj nauczył się jeszcze krzyczeć z otwartą buzią, wcześniej głównie skrzypiał i marudził wstaje ciągle i powoli chodzi przy wersalce. Obraził się na obiadki dalej, tylko kasza i mleko. No i jest kochany bardzo
patusia2051 - my właśnie w tym tygodniu po raz 1 posadziliśmy Misia do fotelika, ale takiego bez pasów tylko taką wielką poduchą przed nim, w domu wpadł w panikę zresztą nie dziwiłam się, on malutki, przytłoczony. Bardzo bałam się 1 jazdy ale okazało się, że zniós ją normalnie. Dzięki tmu że patrzył do przodu, zaglądał tacie w przednią szybę i był zadowolony, a w kurtce i tych wszystkich ciuchasz już taki mały nie był
100 lat la Ninki Nie zwróciłam wcześniej uwagi że w styczniu siedzi z nami grudniowa mama
no a u nas.. terror pełną buzią mały ciągle przy nogach, wczoraj nauczył się jeszcze krzyczeć z otwartą buzią, wcześniej głównie skrzypiał i marudził wstaje ciągle i powoli chodzi przy wersalce. Obraził się na obiadki dalej, tylko kasza i mleko. No i jest kochany bardzo
fazerkamm
Fanka BB :)
ja byłam pewna że Ty 31.12 urodziłaśfazerkamm- 01.01.2012 O 16.30 a Twój Synek?
Maksio o rok starszy ok Martynki
Łobuz urodził się 31.12 o 13:25
kama1102
Mama Bartka i Nikoli
Mazia, to u nas trochę podobnie, mała bardzo szybko zaczęła sama wstawać. Potem zaczeła raczkować i jej się spodobało, zwolniła tempo. Teraz próbuje robic samodzielnie pierwsze kroczki, ale śmiesznie to robi. Tak szeroko nogi stawia...I bardzo asekuracyjna i ostrożna jest.
Sto lat dla dzieci, które skończyły roczek.
Sto lat dla dzieci, które skończyły roczek.
Magdalena0713
Fanka BB :)
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Witam :-)
Pamiętacie mnie
Dalej w dwupaku :-( Mieliśmy nadzieje na spędzenie tegorocznych Świąt w czwórke... Ale co się odwlecze to nie uciecze jak to mówią
Zdrowych, spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt Wam życzymy :-)
Widzę, że tutaj już obchodzą niektórzy 1. urodziny :-) Z całego serduszka wszystkiego najlepszego :-)
Pamiętacie mnie
Dalej w dwupaku :-( Mieliśmy nadzieje na spędzenie tegorocznych Świąt w czwórke... Ale co się odwlecze to nie uciecze jak to mówią
Zdrowych, spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt Wam życzymy :-)
Widzę, że tutaj już obchodzą niektórzy 1. urodziny :-) Z całego serduszka wszystkiego najlepszego :-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Wszystkiego najlepszego na Święta dla grudniowo-styczniowo-lutowych maluszków i ich mam
roczniakom spełnienia marzeń
roczniakom spełnienia marzeń
reklama