reklama
hej
no tak, forum opustoszalo... choc ja tu zagladam w wolnej chwili
Dziewczyny, ktore karmia piersia: jecie sery topione i zolte? ja dzis zjadlam kanapke z topionym i mam wyrzuty sumienia.. boje sie, ze maly bedzie mial kolke..
A dzis bylismy na kontroli i Robin wazy 4990g i ma 56cm ( przez 4tyg urosl 6cm!)
Dziewczyny, ktore karmia piersia: jecie sery topione i zolte? ja dzis zjadlam kanapke z topionym i mam wyrzuty sumienia.. boje sie, ze maly bedzie mial kolke..
A dzis bylismy na kontroli i Robin wazy 4990g i ma 56cm ( przez 4tyg urosl 6cm!)
livastrid
2010 & 2012
Dziewczyny, ktore karmia piersia: jecie sery topione i zolte?ja dzis zjadlam kanapke z topionym i mam wyrzuty sumienia.. boje sie, ze maly bedzie mial kolke..
ja jem wszystkie sery, maly mi z tego powodu nie steka, zadnych reakcji nietolerancji nie widze, no, ale to u mnie
duzy ten Twoj baczek
hej
Ja tu zagladam codziennie :-) Ale malo sie tu dzieje :-)
Ja tez jem wszystkie sery- i zolte i topione i biale itp. Ale ja jem wszystko prawie ;-)
Milenka miala troche kolki i problemy z brzuszkiem na poczatku, ale juz w zasadzie minely. Daje Jej Bobotic. Nie zauwazylam, zeby zalezalo to od tego, co zjem. Z tego, co mi mowili pediatrzy, to Dzieci maja po prostu niedojrzaly uklad pokarmowy i stad kolki, a nie z tego co jemy.
Czasem zdarza sie, ze Dzieci na cos zle reaguja, ale wtedy najlepiej zaobserwowac reakcje Dziecka na to, co zjemy. Wiec jesli lubisz ser zolty, to go zjedz. I jesli Robinowi nic nie bedzie, to znaczy ze mozesz go jesc normalnie :-)
Aha... i ja mam taka ksiazeczke i tam pisze:
WSKAZANE (przy karmieniu piersia)- sery zolte.
Hmmm... i badz tu czlowieku madry ;-)
Ja uznaje zasade- jem wszystko z umiarem i jest ok :-)
Czasem zdarza sie, ze Dzieci na cos zle reaguja, ale wtedy najlepiej zaobserwowac reakcje Dziecka na to, co zjemy. Wiec jesli lubisz ser zolty, to go zjedz. I jesli Robinowi nic nie bedzie, to znaczy ze mozesz go jesc normalnie :-)
Aha... i ja mam taka ksiazeczke i tam pisze:
WSKAZANE (przy karmieniu piersia)- sery zolte.
Hmmm... i badz tu czlowieku madry ;-)
Ja uznaje zasade- jem wszystko z umiarem i jest ok :-)
Ostatnia edycja:
fazerkamm
Fanka BB :)
ja też jem wszystkie sery
reklama
Alice_1
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Wasze Maluszki mają maty edukacyjne? Czy interesują się już nimi, bo nie wiem, czy poczekać z kupnem jeszcze.