reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
hej..
ja tak tylko o sobie :-( po super spędzonym dniu.. jak weszliśmy do domku o ok 21 zadzwonił telefon domowy.. mój M. odebrał.. za chwilę przychodzi do pokoju i mówi że mój szwagier dzwonił.. myślałam na początku że sobie jaja robi.. ale on mówi za chwilę że dzwoni powiedzieć że dzwoniła do nich ciocia Teresa... :-( no to ja już wiedziałam o co chodzi :-( zmarła moja babcia :-( smutno mi.. ryczeć mi się chce... pustkę mam w sobie.. kolejna bliska mi osoba odeszła z tego świata..

Ostatnia edycja:
nie zdążyłam zdjęć babci wysłać.. tak bardzo chciałam wysłać jej zdjęcia Maksymiliana.. jej pierwszego prawnuka.. bo do tej pory miała same prawnuczki a dokładnie licząc to 6 ... ale rozmawiając z ciocią powiedziała mi że pokazali zdjęcie Małego te które dodałam na fb... jakoś tak troszkę lepiej mi się zrobiło na serduchu.. :-(

Edyta_00 u nas spokojnie narazie maly na feriach u babci... chodz powiem ci ze teraz najbardziej problematyczne jest teraz chodzenie do przedszkola... w te mrozy, ale ogolnie to wojtuś super tyle ze wiecej uwagi potzrebuje wiec staram sie znales dla niego czasu jak nawiecej... albo poprostu znajduzje zabawy ktorych moze "uczestniczyc" Nina (zeby mogla w tym czasie byc na rekach:)

Anastazzja:
przez pierwsze 2 tyg mialam z nia problem bo nie chciala spac ale teraz luzzz... z Wojtusiem mialam tak samo :) wiesz bywają dni kiedy sie budzi w nocy ale dostanie cycuch i idzie dalej spac i w tedy spi np do 9-11 rano:D

a co do jeszcze CH to ja przy Wojtusiu bylam zmuszona isc pierwszy raz jak mial tydzien - bo porpostu braklo pieluch a nie mialam kogo wyslac... a wiadomo w sklepie przy bloku cena byla taka ze oczy wychodzily na wierzch.

fazerkamm
bardzo mi przykro... trzymaj sie...

Fazerkamm - :-( współczuję, trzymaj się kochana! Będzie nad Wami czuwała z góry.
Wiem że strata bliskiej osoby to ciężka sprawa ale jak to mówią człowiek musi wycierpieć swoje, wylać morze łez, a z czasem pozostaną sama najpiękniejsze wspomnienia o tej osobie.

Marcia: powodzenia:)

Tiramisu: obu wszystko poszło dobrze.

A ja się dorobilam anginy. Poprostu koszmar, jeszcze tego było malo... gardło mam takie że nie mogę nic pić a gdzie tam mówić o jedzeniu. Żeby tylko mała się nie zarazila...

reklama
Do góry