reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Bakalia skąd ja to znam....;] co noc praktycznie płaczę, bo nie wiem czemu Szymek beczy i co robię źle...noce to dla mnie katorga:-(
Za dnia jakoś nerwy trzymam na wodzy, ale w nocy kilka razy wychodzę z pokoju żeby się uspokoić. Eh macierzyństwo...

reklama
A wiecie co mnie wkurza? Dwa miesiące zwolnienia, teraz dwa tygodnie w domu z Maleństwem i stary w pracy nie ma do kogo buzi otworzyc w ciągu dnia. Kasinek jest najukochańszy pod słońcem ale nie chce mi odpowiadać. Na gości nie mam siły a stary jak wraca z pracy jest tak wygadany, ze ma mnie w nosie. Czuje, że moje życie kręci się wokół cycków, karmienia i pieluch.

A najlepiej się płaczę pod prysznicem.

Heja laski.
Zgadnijcie co.
Nadal zapakowana.
Pisze z tel więc wybaczcie ze mało i brzydko, ale ta moja coruchna to na świat się nie pcha za bardzo.wczoraj brak miejsc więc po dokładnym badaniu odesłali mnie do domu.dziś z kolejnym skierowaniem się zgłosiłam i leżę i czekam. Jutro na obchodzie zdecydują pewnie żeby wywoływać.

Gośka no to pięknie!!!! My już Cię skreśliłyśmy z listy oczekujących :-p:-p:-p

..........

A ja nadal mam w planach jutrzejszy poród .... Więc tak - chata błyszczy, zakupy zrobione, obiad mąż ma, sprawdzona bateria w aparacie, woda do torby dopakowana, poukładane dokumenty, wyniki itp, pedicure zrobiony, pazurki pomalowane... Nawet z sąsiadką wypiłam ostatnią gorącą czekoladę, bo przecież teraz nie będę mogła ... Jedyne czego mi brak do realizacji to skurczy ... Myślicie, że bez tego drobnego szczegółu się uda ??? :laugh2::laugh2::laugh2:

nie wiem, czy te pazurki to dobry wybór - przy ew. CC nie powinny być pomalowane, z tego co słyszałam,

Alka, jak wezmiesz ostry nóz, to w sumie bez skurzczy się obędzie ;-)

Alka, tym samym informuję, iż możesz urodzić nadal przede mną. Z reszta każda może, z tego co widzę. I takim sposobem mogę zamknąć listę ja oraz moja córa, średnio zainteresowana współpraca ze mną.

Heja laski.
Zgadnijcie co.
Nadal zapakowana.
Pisze z tel więc wybaczcie ze mało i brzydko, ale ta moja coruchna to na świat się nie pcha za bardzo.wczoraj brak miejsc więc po dokładnym badaniu odesłali mnie do domu.dziś z kolejnym skierowaniem się zgłosiłam i leżę i czekam. Jutro na obchodzie zdecydują pewnie żeby wywoływać.
Gosia a ja byłam pewna że Ty już dawno urodziłas :) czyli nie jesteśmy we trzy, ale aż cztery :p

ja po kolejnym ktg. nic nowego-jak zwykle. tyle tylko że szyjka spadła o kolejny centymetr. skurcze jak były tak i są. kolejny zapis w sobotę, a jutro wizyta u gin. tylko nie wiem po co mam tam iść. nic nowego mi nie powie a badana jestem co drugi dzień.

aha zdecydowanie wolę jak lekarzem jest facet. normalnie badanie było prawie bezbolesne,czego nie mogę powiedzieć o poprzednich wykonanych przez kobiety :)
..............
Alka wskazówka od dzisiejszego lekarza:
-nie oszczędzać się
-uprawiać sex to ma pomóc :) tak więc ze trzy razy dzisiejszej nocy i może nad ranem się zacznie :p

Ostatnia edycja:
ee tam Krupka - ja delikatnie u stóp french ... coby się nie wstydzić :-p
z nożem się wstrzymam - aż tak mi na jutrze nie zależy :-D:-D

mam pytanko - na co dostaje się w szpitalu receptę dla maleństwa... w sensie jakieś witaminy?? I jak to cenowo wygląda, bo gdzieś doczytałam, ze można w aptece kilka stówek zostawić na te pierwsze zalecenia :szok:

reklama
Do góry