livastrid
2010 & 2012
zdrowka Jostyna, ja ciaze skonczylam z cisnieniem 145/98 i wielkimi stopami jak Yeti;-)
powodzenia
powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mi mój doktorek znów wjeżdza na psychę ...
Byłam u niego już 2 razy w styczniu i dziś miałam iść trzeci raz ... Każda wizyta 150zł ... ponieważ w sobotę zbadała mnie położna, ruchy czuję normalnie postanowiłam odwołać dzisiejszą wizytę i jeśli nie urodzę przez tydzień to pójdę za tydzień .... a on oczywiście: "no wie Pani, ja nie wiem.. to pani decyzja, ale lepiej byłoby sprawdzić, usg zrobić ... bo od ciąży książkowej do patologicznej niewielka droga ..." ........ jezu jak on mnie wkurza tymi tekstami .... wizytę odwołałam to mówi, żebym chociaż na KTG za 50zł przyjechała ... wkurza mnie ten gość na maksa ...