reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
Kasia codziennie wow ja właśnie muszę pomyśleć nad nową metodą, bo od codziennego golenia mam podrażnioną skórę (i całą pocharataną od golenia się w ciemno)
ejjj...i co wszystkie śpią??
ejjj...i co wszystkie śpią??
Ostatnia edycja:
Asiuk- ja tez nie mogę codziennie bo miałabym mega podrazniona skórę, ale zawsze jak depiluje to te do zera, bo tak mi najwygodniej i moim zdaniem najładniej, więc żaden to powód do wstydu
Nie wiem czy jest sens znów pisać wam o nieprzespanej nocy, i moim wkurzaniu się, bo i po co, jednak strasznie mnie to doluje, i mam dosyć serdecznie. Jutro wizyta u gin, szkoda ze nie może mi ona teo jakoś przyspieszyć
Nie wiem czy jest sens znów pisać wam o nieprzespanej nocy, i moim wkurzaniu się, bo i po co, jednak strasznie mnie to doluje, i mam dosyć serdecznie. Jutro wizyta u gin, szkoda ze nie może mi ona teo jakoś przyspieszyć
Ja się przełamuję i idę do lekarza. Nie będę trzeci dzień chodzić po ścianach z tym uchem...
P. jest na mnie wściekły, że zażądałam, żeby poszedł ze mną (głównie dlatego, że trzeba wziąć psa, a we dwójkę łatwiej sobie poradzić. No i na wypadek, gdybym jednak zaczęła rodzić...), więc mam kolejny powód do "radości". Naprawdę, cudownie jest móc liczyć na wsparcie swojego faceta i to, że się przejmie tym, że coś z Tobą nie tak...
P. jest na mnie wściekły, że zażądałam, żeby poszedł ze mną (głównie dlatego, że trzeba wziąć psa, a we dwójkę łatwiej sobie poradzić. No i na wypadek, gdybym jednak zaczęła rodzić...), więc mam kolejny powód do "radości". Naprawdę, cudownie jest móc liczyć na wsparcie swojego faceta i to, że się przejmie tym, że coś z Tobą nie tak...
Dorotka_23
Ogłaszam ku po krzepieniu serc:
Dopiero jutro mija tydzień od porodu a moje małe rozstępy na udach stały się niewidoczne a 3 duże zbladły i zmniejszyły się o połowę:-)
Na brzuchu takowych brak
A co do golenia - ja pojechałam z dwudniowym zarostem bo jak przyszły skurcze to golenie miałam głęboko w d... Nikt nic nie powiedział. I myslę, że Oni w tym szpitalu widzieli już nie jedno.
A tak ogólnie to my jak P. i Strzyga - regularnie dla higieny.
Dopiero jutro mija tydzień od porodu a moje małe rozstępy na udach stały się niewidoczne a 3 duże zbladły i zmniejszyły się o połowę:-)
Na brzuchu takowych brak
A co do golenia - ja pojechałam z dwudniowym zarostem bo jak przyszły skurcze to golenie miałam głęboko w d... Nikt nic nie powiedział. I myslę, że Oni w tym szpitalu widzieli już nie jedno.
A tak ogólnie to my jak P. i Strzyga - regularnie dla higieny.
reklama
Dorotka_23
Strzyga na piersiach zaczną znikać dopiero jak skończysz karmić A teraz smaruj. W tych pudełkach z próbkami co dają w szpitalu jest próbka z masłem do ciała "po porodzie" Ziajka. Chyba się skuszę