reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Ja mojego P. też już uświadomiłam że nie chce żadnych gości na początku może dopiero jak wrócimy do siebie do domu to zaprosimy kilka osób (akEurat mały będzie miał ponad 2 tygodnie)

Słyszałyście coś o akcji "ZANIMBECIKOWE" ? Bo u mnie w szpitalu, jak chodzę do gina wisi plakat (nie zdążyłam go przeczytać ostatnio bo już wchodziłam do lekarza, a potem mi z głowy wyleciało) .. w środę mam wizytę to zamierzam sięgnąć po informacje,bo w internecie nic nie ma, być może to jakaś lokalna akcja

reklama
J

Słyszałyście coś o akcji "ZANIMBECIKOWE" ? Bo u mnie w szpitalu, jak chodzę do gina wisi plakat (nie zdążyłam go przeczytać ostatnio bo już wchodziłam do lekarza, a potem mi z głowy wyleciało) .. w środę mam wizytę to zamierzam sięgnąć po informacje,bo w internecie nic nie ma, być może to jakaś lokalna akcja
z tego co sie orientuje to chodzi o to ze teraz potrzebne jest zaswiadczenie od lekarza ze ciaza byla pod kontrola lekarza. u nas tez wisza tego typu plakaty:)

dość często, przechodzi i znowu, jutro mam cc to nie zdążę się nacierpieć(bynajmniej przed:-D)

Ja miałam krzywowe bóle przy Wojtusiu...myslalam ze w szpitalu zjem parapety... wiec ciesz sie ta CC jutro;)

Ja wlasnie szykuje poledwiczki w sosie grzybowym (oczywiscie to maoich chłopow) ja mam sama poledwiczke z piekarnika;P

Ostatnia edycja:
a czy to zaświadczenie wystawia bezpośrednio lekarz czy muszę przyjść z jakimś formularzem?

też miałam krzyżowe. cały poród odbył się na leżąco,bo nie mogłam się ruszyć.

a czy to zaświadczenie wystawia bezpośrednio lekarz czy muszę przyjść z jakimś formularzem?

też miałam krzyżowe. cały poród odbył się na leżąco,bo nie mogłam się ruszyć.

Mnie to odrazu polozna przyniosla jak przyszla do domu:) ale wiem ze lakarz wystawia to na odpowiednim formularzu - dostaniesz go w Mopsie albo poszukaj w necie.

ja lezec nie moglam... siedzialam caly czas pod prysznicem... i Ł polewal mi plecy wrzatkiem:)

Anina u mnie lekarz wystawia, ja nie muszę niczego przynosić ;) Pytam właśnie się o to ostatnio, to pielęgniarka mówiła że po porodzie mam przyjść i dostanę (albo mąż)

reklama
Mnie to odrazu polozna przyniosla jak przyszla do domu:) ale wiem ze lakarz wystawia to na odpowiednim formularzu - dostaniesz go w Mopsie albo poszukaj w necie.

ja lezec nie moglam... siedzialam caly czas pod prysznicem... i Ł polewal mi plecy wrzatkiem:)
matko to jeszcze mam ganiać za tym papierkiem,ech...
ale będę jutro na wizycie to się może dopytam.

Do góry