reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

ja już sama nie wiem, bo raz myślę że to nie długo.. a potem myslę, że przenoszę jednak - kołowacieje! jestem bardzo ciekawa.. na dodatek zauważyłam od jakiegoś czasu że jak pójdę siku i wrócę to boli mnie podbrzusze - ale nie zawsze.

reklama
Bakalia...ja myślałam, że ciążę donoszę na spokojnie do 30 stycznia, ale teraz sama nie wiem...

Oceanica..tak ładnie mnie motywowałaś do zamówienia koszul to może zmotywuj może i Panią, żeby mi je w końcu przysłała...bo skończy się tak, że pojadę do porodu bez ubrań...

Anastazja to właśnie najgorsze jest, ten niepokój co się wydarzy - czy to dziś? czy może jednak w terminie? itd..
długo czekasz na koszule?

noooo..najgorsze jest czekanie...szczególnie, że co chwila kolejna dziewczyna pisze, że urodziła..a na koszule czekam ok. 2 tygodni?? ale święta były itd, więc pewnie dlatego się wydłuża...

Anastazja spadł ze mnie cały entuzjazm ;p teraz tylko siedze i czekam ;p ale babka przegina mój by ja opierniczył zawsze pisze maila ze jak nie bedzie do jutra do 15 czy cos tam to ma negatywa i tyle bo co to za robota. Dzwoniłas do niej?

Anastazzja ja się zgadzam z oceanicą-no dwa tygodnie to delikatnie mówiąc lekka przesada.Między świętami a nowym rokiem jest tydzień prawie-wtedy można spokojnie wysłać.A to już niedługo dwa tygodnie będzie stycznia i nic.

Laseczki, nie nakręcajmy się na te objawy zbliżającego się porodu. Jesteśmy już na końcówce i wszystko mówi, że to już tuż tuż. Czekajcie cierpliwie.
Moja Werka też dziś mało aktywna, ale przeszłam już niepokój, wzmożone chodzenie do kibelka na dwójkę ;), raz wymioty... wszystkie objawy już miałam, czasem na raz czasem osobno i nic.

Ja tylko apeluję co chwila do Wery, żeby łaskawie się zechciała pojawić na świecie. Niekoniecznie dziś, bo byliśmy u mojego kuzyna i S pokosztował sobie alkoholu. Może nie tak bardzo, ale jednak. I spać mi się chce, więc jutro rano, np o 9 mogłoby się zacząć :)

reklama
I co? Nic. Dosłownie. Zero biegunki, sikam tylko. Teraz A. Zasnął, a mi jest trochę niedobrze, ale za to zaczęły mnie bardzo boleć plecy.. I wstalam bo nie mogę ulezec :/

Do góry