reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

A może mówił to jakoś na skróty, Ty nie dopytałaś i wyszło małe nieporozumienie. Bo tez mi się wydaje, że bezpośrednio w główkę to raczej chyba nie ma szans uderzyć. Może dzieciątko jak jest nisko już to wyczuwa jakieś tam stukanie pukanie, ale chyba nie tak, że 'coś' ;) je w głowę stuka.

reklama
Anastazja ty tak pewnie się trzymasz swojej daty, żeby tylko Hania cię w balona nie zrobiła:-D Oczywiście życzę najpierw uporania się z sesją.
A tak z innej beczki, to pamiętam jak dokładnie rok temu, na wigilię, kuzynka była na tym etapie ciąży co ja i powiedziała do mnie "ty będziesz następna". Parsknęłam śmiechem, prawie ją oplułam i powiedziałam, że ja mam tyle planów na kilka lat, że no way ! I co?:-D wykrakała.
Życie nam płatna figle:)

Oj dziewczyny my styczniówki i tak szybko się rozpakowujecie, że mało nas zostanie tak naprawdę na styczeń...:-D
Trzymam kciuki za Ciebie MIA za lekki i szybki poród i zdrowie maluszka;)

A my ciągle bez imienia dla maluszka i tak szukam, szukam i akurat dziś wpadłam na takie.............no bez jaj, ale serio.......jest takie imię KARP.

Z tym wykrakaniem i zarażaniem ciążowym inne dziewczyny to ja też mogę coś powiedzieć. Jakoś na samym początku ciąży pochwaliłam się mojej koleżance, że jestem i niech ona też się stara to będziemy razem chować dzieciaczki ( a akurat to było tydz po jej ślubie). Ona tak samo, że może za roczek pomyślą...a tu hehe niespodzianka i ją zaraziłam:-D:-D:-D Akurat ma termin na marca;)

yy, chyba nie zartował :-)
nawet mi tlumaczył ze dawniej to podczas stosunku normalnie głowa dzidzi sie odsuwała do tyłu pod naciskiem i było okej, teraz juz by sie nie odsuneła i dostałaby w głowę.. powiedzial tez najpierw ' prosze zaniechać takich stosunków w cciągu tygodnia' , a pozniej jak popatrzyl coś na USG to powiedzial ' nie, jednak juz od dziś' :confused: i potem dodał jeszcze, że ogolnie seks mozna roznie tlumaczyć, i ze inne typy jak najbardziej ( ja to zrozumiałam tak że seks oralny czy analny mozna .. :eek:)

Gabryś sorry, ale może ten pan doktor został puknięty w główkę.... Większej bezedury jak zyję ni słyszałam.

Ja zaraziłam koleżankę z pracy, w 3 tyg się zakreciła po mnie, a mnie przyjaciólka która przyleciała z Paryża na 1 dzień do mnie:-D. 2 tyg potem byłam w ciąży:-D. Coś w tym jest chyba.

oj tak coś jest z tym zarażaniem, u mnie koleżanka ślub brała w maju my jakoś po dwóch tygodniach u nich byliśmy i powiedziałam, że jestem w ciąży a później w wakacje okazało się że i ona (termin na kwiecień ma) ;D

asiuk poważnie widziałaś takie imię?

reklama
oj jest...bo ja zapomniałam dodać, że w kwietniu trzymałam dziewczynkę do chrztu jako chrzestna ;) a pod koniec maja już wiedziałam, że jestem ;) (chociaż było to planowane, ale udało się za pierwszym razem;)

Do góry