reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
hej
u każdej przygotowania pełną parą :-) jeszcze tak pusto tu nie było ;-)
my na sępa w tym roku.. także ja mam mnóstwo czasu
nie przemęczajcie się Kochane!
buziaczki
u każdej przygotowania pełną parą :-) jeszcze tak pusto tu nie było ;-)
my na sępa w tym roku.. także ja mam mnóstwo czasu
nie przemęczajcie się Kochane!
buziaczki
Korzystając z chwili wolnego czasu, chciałabym Wam dziewczyny i Tobie P. złożyć najserdeczniejsze życzenia szczęśliwych, radosnych i wypełnionych miłością świąt Bożego Narodzenia! Żeby wszystkie troski odeszły na bok, a to co piękne zagościło w Waszych domach i żeby kolejny rok był jak najbardziej udany Dziewczyny Wam szczególnie życzę spokojnych świąt ,aby żaden maluszek nie wyrwał się przed styczniem na świat, a tym mamusiom które już mają swoje maleństwa w domkach życzę dużo zdrowia i wytrwałości w nowych obowiązkach! WESOŁYCH ŚWIĄT
Anastazzja
Fanka BB :)
wszystkiego najlepszego z okazji świąt bożego narodzenia!!!
Dziewczyny- smacznej Wigilii :-)
Do mnie tez cala Rodzinka przyjedzie kolo 16 :-) To zjem dania Wigilijne :-) I placuszki :-)
Bylysmy przed chwila z kolezanka z lozka obok na oddziale polozniczym. Odwiedzalysmy Dziewczyny i ogladalysmy Maluszki! Jakie sa malutkie i sliczne, takie kruszynki :-) Juz sie nie moge doczekac mojej Milenki :-)
Badanie na cukier wyszlo dobrze! Nie mam cukrzycy :-)
Pozdrowionka :-)
Do mnie tez cala Rodzinka przyjedzie kolo 16 :-) To zjem dania Wigilijne :-) I placuszki :-)
Bylysmy przed chwila z kolezanka z lozka obok na oddziale polozniczym. Odwiedzalysmy Dziewczyny i ogladalysmy Maluszki! Jakie sa malutkie i sliczne, takie kruszynki :-) Juz sie nie moge doczekac mojej Milenki :-)
Badanie na cukier wyszlo dobrze! Nie mam cukrzycy :-)
Pozdrowionka :-)
Witajcie !
U mnie dialog na święta ma awarię i nie mam dostępu do internetu
Co do odwiedzin, u mnie wiedzą jak zaproszę, to przyjdą goście. Mama ma tylko w planach, że po porodzie zamieszka z nami przez tydzień, żeby mi pomóc. Na razie wzbraniam się od tego, bo podejrzewam, że się "pozabijamy" ;] ale może będę potrzebowała pomocy i będzie z nami.
Dzisiaj śniło mi się, że w łóżku urodziłam i od razu karmiłam małego:-)
U mnie zero klimatu świąt, ja wkurzona, D. wkurzony, że neta nie ma. Żremy się od rana..Nie chce mi się tej wigilii robić nawet
Życzę wszystkim smacznego karpia, dużo pierożków, żeby wasze maleństwa podjadły w brzuszkach ! :-)
U mnie dialog na święta ma awarię i nie mam dostępu do internetu
Co do odwiedzin, u mnie wiedzą jak zaproszę, to przyjdą goście. Mama ma tylko w planach, że po porodzie zamieszka z nami przez tydzień, żeby mi pomóc. Na razie wzbraniam się od tego, bo podejrzewam, że się "pozabijamy" ;] ale może będę potrzebowała pomocy i będzie z nami.
Dzisiaj śniło mi się, że w łóżku urodziłam i od razu karmiłam małego:-)
U mnie zero klimatu świąt, ja wkurzona, D. wkurzony, że neta nie ma. Żremy się od rana..Nie chce mi się tej wigilii robić nawet
Życzę wszystkim smacznego karpia, dużo pierożków, żeby wasze maleństwa podjadły w brzuszkach ! :-)
reklama