reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Korzystając z chwili wolnego czasu, chciałabym Wam dziewczyny i Tobie P. złożyć najserdeczniejsze życzenia szczęśliwych, radosnych i wypełnionych miłością świąt Bożego Narodzenia! Żeby wszystkie troski odeszły na bok, a to co piękne zagościło w Waszych domach i żeby kolejny rok był jak najbardziej udany ;) Dziewczyny Wam szczególnie życzę spokojnych świąt ,aby żaden maluszek nie wyrwał się przed styczniem na świat, a tym mamusiom które już mają swoje maleństwa w domkach życzę dużo zdrowia i wytrwałości w nowych obowiązkach! WESOŁYCH ŚWIĄT :)

Dziewczyny- smacznej Wigilii :-)

Do mnie tez cala Rodzinka przyjedzie kolo 16 :-) To zjem dania Wigilijne :-) I placuszki :-)

Bylysmy przed chwila z kolezanka z lozka obok na oddziale polozniczym. Odwiedzalysmy Dziewczyny i ogladalysmy Maluszki! Jakie sa malutkie i sliczne, takie kruszynki :-) Juz sie nie moge doczekac mojej Milenki :-)

Badanie na cukier wyszlo dobrze! Nie mam cukrzycy :-)

Pozdrowionka :-)

Witajcie ! ;)
U mnie dialog na święta ma awarię i nie mam dostępu do internetu:(
Co do odwiedzin, u mnie wiedzą jak zaproszę, to przyjdą goście. Mama ma tylko w planach, że po porodzie zamieszka z nami przez tydzień, żeby mi pomóc. Na razie wzbraniam się od tego, bo podejrzewam, że się "pozabijamy" ;] ale może będę potrzebowała pomocy i będzie z nami.
Dzisiaj śniło mi się, że w łóżku urodziłam i od razu karmiłam małego:-)
U mnie zero klimatu świąt, ja wkurzona, D. wkurzony, że neta nie ma. Żremy się od rana..Nie chce mi się tej wigilii robić nawet :)
Życzę wszystkim smacznego karpia, dużo pierożków, żeby wasze maleństwa podjadły w brzuszkach ! :-)

reklama
Do góry