reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Justys na Maluch pewnie jeszcze śpi,nie panikuj :)

a co do napletka ...mam nadzieję że wyjdzie samo w praniu :) bo też nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.

reklama
Cześć gaduły ;)
O rany ja się boję odciągać cokolwiek maleństwu, mam nadzieje, że jak będzie na świecie, to strach minie.
Mam jakąś fazę, nie czuje małego od rana:( raz poczułam mała stópkę i to tak delikatnie. I oczywiście się martwię. Maltretuje go kołysankami i mandarynkami, może się ruszy:( yh
Jeszcze sny miałam jakieś dziwne, że duchy mi ubranka zabrały, wózek. Jejku...:no:

poleż spokojnie zrelaksuj się a na pewno sie zacznie ruszać

u mnie pomaga też schylanie... jak Małej niewygodnie to zaraz daje znać...

powodzenia!

ja dzisiaj mam senny dzień amuszę się pospieszyć bo na 13tą na wigilę do pracy :)

trzymajcie się Dziewczynki w dwupakach:) jeszcze tylko 10 dni i możecie się rozdwajać w 2012 roku :-)

Ostatnia edycja:
a juz sie martwilam ze tyle napiszecie ze znowu nie bede mogla was nadrobic. az juz na zas wzielam kartke i dlugopis zeby wszystko spisac i nie zapomniec o nikim hihi

Mia poprostu swietne :D
Emmm milego wyjazdu w takim razie:-)

ja juz po wizycie :D ale sie nasmialam dzisiaj w poczekalni choc czekalam dobra godzinke z hakiem ;/ przyszla murzynka ze swoja coreczka w wieku moze 2 latek. i ta dziewczynka miala takie koczki na calej glowie, i bylam z wujkiem K. sie pytam ciekawe jak oni to robia a on ze to pilke do nogi przypomina i ja sie strasznie zaczelam smiac az ludzie sie gapili jak niespelna rozumu ale co tam:-)

no i tam po wizycie dowiedzialam sie ze:
cc 2 styczen ok godz 10 rano a w szpitalu mam sie wstawic 1 ok 17
no i na tyle :D

nasz synek wczoraj skopał tatusia, bo się do mnie przytulił ale żebyście wiedziały jak mocno dawał.. a jak P. się przesunął to on ucichł ;) mały zazdrośnik ;D a dziś P. przed pracą wybrał ubranko dla synka, które mam założyć po wyjściu ze szpitala - swoją drogą nie wiedziałam, że ma taki fajny gust ;D
Justyś na pewno jeszcze śpi malutka ;D

Hej kochane melduję się z ... południa hi hi:-) Muszę pędzić na zakupy a cholernie mi się nie chce zima za oknem... Nadrobię was jak wrócę tylko się opamiętać i nie nadrukować tu powieści ala ,,Potop,, Sienkiewicza.... :tak:

Mami minie ten czas tak szybko że nawet nie zdążysz zauważyć ;D
Ja to bym tak chciała od razu po nowym roku, żeby był styczniowy ale żeby za długo czekać nie musiała ;) Uwielbiam ten biały widok za oknem, pomimo tego że nie ma śniegu.. ;) właśnie poprasowałam ciuszki, zasadniczo mogłabym się położyć bo czuje się zmęczona.. ale tyle do zrobienia jeszcze..

przypadkiem włączył mi się film "Holiday".. hm, no nic muszę obejrzeć ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry