reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Fazerka, a może Cię zawiezie a wrócisz już sama na spokojnie. Najgorzej to śpieszyć się rano na konkretną godzinę. A jak nie to niestety taksówka Ci zostaje :-(
oooo dobry pomysł.. zawsze to w jedną stronę będę spokojna psychicznie :tak:
a w ogóle dlaczego ja o tym nie pomyślałam :szok: - bez komentarza.. :-p :-D
dzięki Ci bardzo za dobrego pomysła!

reklama
Zdecydowaliśmy właśnie z P (przez telefon, bo on u nas jest ja do środy u rodziców) że jeśli faktycznie moja siostra tu przyjedzie to my będziemy po porodzie u siebie bo chcemy spokój, a przede wszystkim dobra dla naszego synka;) A babcie z dziadkiem P. przywiezie żeby zobaczyli maluszka i tyle.

powiem Wam, że jestem zmęczona.. byłam dziś na badaniach i potem po południu z mamą u lekarza na chwilę i padam.. na dodatek jak leże i się uniosę czy przekręcę to pobolewa mnie dolna część kręgosłupa.. tak po prawej stronie.

fazerkamm, a może jakaś koleżanka albo kolega Cię przywiezie?:-)
niestety wszyscy pracują... też już tak kombinowałam kto mnie może zawieźć..

kurczę poparzyłam sobie strasznie języka jak jadłam obiadek :/ i teraz mnie okrutnie boli, piecze!

muszę się pochwalić :-D w kalendarzu adwentowym są różne konkursy i właśnie dostałam maila że wygrałam jeden :-D yuuupi
wygrałam biedronkę którą można przyczepić do wózka :-)
ale się cieszę!

na inflanką chodzę (nie pamiętam kto pytał) poszłabym do mojego lekarza, ale on podchodzi do wszystkiego na luzie i pewnie powie, że nic złego sie nie dzieje. Boje się że gdzie bym nie poszła to mnie oleją i powiedzą, że mam liczyć ruchy. może powinnam zrobić sobie prywatnie usg...

wlasnie z moim R wrocilismy z malych zakupow. Koszmar! nie nawidze tegovszalu przedswiatecznego i stania w kolejce do kasy! Kostki mam tak spuchniete,ze ich nie ma!
Ja na swieta niewiele robie, tzn cos musze, bo niby kto to ma robic:confused2:ale u mnie nie ma problemu z zakupami w wigilie i same swieta ;) Tak, ze luzik.

Vileyka, może to dobry pomysł z tym prywatnym USG.
Anielka ja też tego nie lubię, masa ludzi każdy pędzi i nie widzi nic dookoła! Ostatnio w niedziele, ja mierzyłam koszulkę a P. już zajmował kolejkę przy kasie bo tyle ludzi było.. ale w końcu kupiliśmy co mieliśmy.

Vileyka ja pytałam. Jedź na Karową, dobrze się Tobą zajmą. Na pewno zrobią Ci USG, przebadają ginekologicznie i podłączą do KTG. Nie bierz tylko mężą bo się biedaczyna wynudzi w poczekalni jak będziesz leżała z KTG 1h :-) ja już to przerabiałam :-)

reklama
Vileyka No jak donia mówi że tam dobra opieka to warto sie wybrać bo To jest przegięcie jak cię potraktowali... :no: okropna jest ta nasza służba zdrowia...:angry:
Ja jutro mam wizytę aż się boję co mi lekarz powie...

Do góry