reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
ładnie to tak prezenty przed świętami rozpakowywać ? nono!
Pola eż Ty gratki dla Ciebie, ale niespodziana. Zeby Ci szybciutko bóle przeszły i wracajcie do domciu z Polcią w sam raz na święta.

a ja poważnie zastanawiam się nad zmianą szpitala. Siostra mi dzisiaj opowiadała, jej znajomej siostra była w bliźniaczej ciąży. I zaczęły się skurcze, z IP odesłali ją do domu " za słabe skurcze", Nie robili jej KTG, tylko na podstawie jej wyliczeń skurczy nie przyjęli. wróciła do domu, jedno z maleństw było już martwe:wściekła/y::sorry: Podobno sprawa trafiła już do sądu, że to z winy lekarzy.
Mój D. powiedział, że tam mnie nie puści i zmieniamy szpital chyba.
Poracha, co za ludzie...konowały:wściekła/y:

dobra dziewczyny bede z Wami sie zegnac :-( widze że nie mam z Wami wspólnych tematów, znacie sie od dawna a ja tu jestem nowa i chyba do Was nie pasuje trzymajcie sie ciepło pozdrawiam Was wszystkie, szczęśliwych rozwiązań w terminie oby

dobra dziewczyny bede z Wami sie zegnac :-( widze że nie mam z Wami wspólnych tematów, znacie sie od dawna a ja tu jestem nowa i chyba do Was nie pasuje trzymajcie sie ciepło pozdrawiam Was wszystkie, szczęśliwych rozwiązań w terminie oby
Tysia no coś Ty, pisz pisz i jeszcze raz pisz:) A jako stycznióweczka pasujesz idealnie:)

reklama
Citronka:D kurcze flaszka:D będą dwa styczniowe dzidziusie z tego samego dnia:D:D jeeeeny!!

DZIEWCZYNY!! CO SIĘ DZIEJE????:D:D:D opanować się:D do stycznia jeszcze daleko!!!:D:D

a mi teściowa dziś poprasowała troszkę rzeczy:D:D przyszła obejrzeć rzeczy Hanki i parę zabrała na dół:D:D

Do góry