reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

donia hihi wierzę, że zazdrościsz USG, bo ja sama najchętniej zamontowałabym sobie taki aparacik w domu :) i oglądała maluszka codziennie - tak ślicznie biło dziś to serduszko - już nie mogę się doczekać jak je za dwa tygodnie usłyszę :)

beatka a Tobie zazdroszćzę wewnętrznego spokoju o Twoje maleństwo :) ale może ja przy trzeciej ciąży też będę miała taki spokój ;-)

reklama
a kto jest adminem tego atku? może trzeba zgłosić ten problem z wirusami, mi coś komputer czasem szwankuje, nie chciałabym opuścić forum z powodu jakiegoś wstrętnego wirusiska

Alka dzieki ale moze wyglada to jak na wyrodna matke ze mnie
ale jestem tego zdania ze jak organizm ma odrzucic fasolke to predzej czy pozniej to zrobi i lutka nie pomoze
ja tak do tego podchodze
ale wiem ze niektorym branie lutki czy duphastonu pomaga
ja nigdy nie mialam problemow w ciazami
a to moj nowy lekarz i on wszystkim ja przepisuje tasmowo
daltego ja nie biore jej bo nie ma podstaw

dziewczyny:D oficjalnie dołączam do grona mamuś:D dziś byłam na wizycie i ciąża potwierdzona;) ale dopiero na usg za tydzień dowiem się który tydzień i czy jestem lutówką czy styczniówką:) przepraszam, że tylko o sobie, ale padam:) jutro Was nadrobię:)

hej;) nie mam dzis sily was nadrabiac:)
powiem tylko ze dzis miaLam lekkie plamienie i pojechalam do gin na kontrole. Niby wszystko w porzadku, pecherzyk ciazowy sie powiekszyl,widac bylo pecherzyk zoltkowy a zarodek gdzies sie tam przykleil tak ze tylko widzial lekarz ze cos sie tam rusza ale sie skubany schowal :szok: Ale mowil mi ze jak jest pecherzyk zoltkowy to znaczy ze i dzidzia jest bo to on odzywia wlasnie plod i jedno z drugim sie wiaze. No i dostalam luteine dopochwowo na wszelki wypadek. Ale sie wystraszylam mowie wam... Masakra :szok: Za 2 tyg do kontroli;)

Palma się wita z samego rana :-)

Wkurzają mnie moje jelita, mam nadzieje, że w miarę rosnącego brzuszka, nie będzie gorzej, bo chyba wykituje ... :wściekła/y:
Mam pytanko-czy na wieczór też Was wzdyma do granic niemożliwości ??????????

cieszyłam się, że nie mam objawów, a wczoraj przez większość dnia mnie muliło no i głowa bolała juz druga dobę - ale wiecie co ???? Wytrzymałam bez Apapa - jestem twardzielką !!! Ale co przeszlam, to moje :-( jak to mówią"co na s nie zabije, to wzmocni"

Alka - ??? pobudka :-)

Anastazja - no włąśnie gratki !!!

Beatka - witaj, dawno cie nie było ??? Jak się czujesz ???

Ania - hej :))

Ostatnia edycja:
Ja rano zanim zjem mam mału brzusio;-D
A wieczorem to już jest brzuchol:-D

Też Alu uważam, że skoro "tańszy i bliżej położony" lekarz wzbudza zaufanie to może warto:-) W końcu 60zł to jakby nie patrzeć dużo i na ulicy nie lerzy:-)

Anastazzja więc gratuluję :-D i cieszę się ogromnie:-)

Beatka78 wcaale tak nie wygląda:-) Ja też mam jakiś taki wewnętrzny spokój a z luteiną masz racje:-) Skoro nie ma potrzeby to nie ma sensu drażnić żołądka:-) A lekarz sobie dodatkowo nie zarobi od wypisanej recepty:-D:-D

Wogóle chciałam powiedzieć, że ciąża trwa zbyt długo - 40 tygodni - ile to trzeba czekać i się stresić ???!

ania - ja mam rano płaski brzuch, a wieczorem mam taki balon, ale ja mam okropne wzdęcia - nikomu nie życzę, no i u mnie już się zaczęły zatwardzenia :(
... "jak nie urok to sraczka " (czyt.zatwardzenie:)) :-)

Ciężaróweczki wstawać - co to ma być !!!!

ps. za tydzien we wtorek mam 3 rocznicę slubu-proszę o jakieś propozycje ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
palma dzień dobry :):) ja jestem, jestem - od 8 w pracy niestety :( a co do rocznicy ślubu hmmmm - ja mojego M. zabrałam do teatru na drugą rocznicę ślubu :) zrób kolację i zawiąż sobie kokardkę na szyi - na pewno będzie zadowolony :)

Do góry